ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu a declarat miercuri seara că anul viitor, în primăvară, își va publica memoriile. Cartea va acoperi cei zece ani de mandat și ”mulți oameni” vor fi supărați.

Pentru moment, a spus, Băsescu, vorbește în fața unui microfon. Apoi, va ruga pe cineva să transcrie. ”Acum nu mă ajută nimeni. Oferte sunt, dar nu vreau să fie cunoscut conținutul”, a spus Băsescu la B1 TV. 

Memoriile fostului șef de la Cotroceni ar urma să acopere strict perioada de zece ani în care a fost președinte al României, evenimentele fiind redate în ordine cronologică. 
 
 ”Voi fi sută la sută sincer. Ce nu se poate scrie nu o să scriu. Decât să scriu o minciună, mai bine nu scriu. Totuși, din activitatea unui președinte sunt lucruri ce nu pot fi scrise. La anul, la primăvară, va fi gata. Aș vrea să fie ceva citibil. Intenționez apoi să dezvolt un volum separat despre probleme de securitate națională, despre problemele economice așa cum le-am văzut eu”, a mai spus Băsescu.