ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alesul Marii Restări Joe Biden, nici n-a apucat să se instaleze bine în biroul lui Donald Trump și i-a și revocat președintelui conservator mai multe zeci de ordine prezidențiale fundamentale, între primele 17 ordine instituite ieri seara și noaptea (ca hoții?) regăsindu-se și anularea educației pe baza preceptelor legilor naturale ale lui Dumnezeu din învățământul și instituțiile americane, respectiv a Comisiei 1776.

Foarte interesant de observat este că printre ordinele care privesc chestiuni politice deja clasice, să le zicem, ale stângii internaționaliste, ca interzicerea discriminării pe motive de gen (o teorie nedovedită științific) sau orientare sexuală, a se citi homosexuală, reîntoarcerea în Organizația Mondială a Sănătății Chinei, revenirea în Acordul de la Paris, anularea interdicției instituite de Trump pentru intrarea în țară a musulmanilor, pentru a curma extremismul fundamentalist, anulare a zeci de Ordine ale lui Trump legate de invenția încălzirii globale, introducerea obligativității purtării măștii la nivel federal sau batjocorirea directă a lui Trump dar și a intereselor americane din sudul SUA, prin suspendarea construirii zidului anti-imigrație ilegală (ceea ce înseamnă implicit și trafic și exploatare de ființe umane) etc, se află și ordinul de anulare a Comisiei 1776 și, totodată, a misiunii ei, chestiune ștearsă rapid chiar și de site-ul Casei Albe, în miez de noapte, cum spuneam.

Despre ce este vorba cu această Comisie 1776 (cu referire la anul din istoria SUA)? Practic, prin instituirea ei se încerca contrabalansarea programelor atee, antinaționale sau chiar anticreștine din învățământul și din instituțiile americane, restabilindu-se „viziunea părinților fondatori de ordine politică în armonie cu legile naturii și natura lui Dumnezeu - cu drepturile la viață, libertate și căutarea fericirii, așa cum sunt întruchipate și sancționate de legea naturală și de tradițiile sale”, ca să cităm din documentul șters de pe site-ul noii Case Albe.

În ceea ce privește ordinul legat de revendicările LGBT, de acum pronumele cu gen neutru pot fi selectate în actele oficiale de persoane care se identifică  ''non-binare'', adică nu se consideră nici bărbat, nici femeie. De asemenea, transgenderii se vor putea încadra în Armată ca atare, revocându-se un ordin precedent al președintelui Trump, prin care se interzicea aceasta.

Transgendera de la Sănătate. Biden inaugurează era „Casei Albe Curcubeu”

Pentru cei interesați, Ordinul de creare a Comisiei 1776 și ce avea aceasta în plan, poate fi găsit acum AICI, la Monitorul oficial al SUA. Totodată, Arhivele Naționale al SUA au anunțat preluarea site-ului Administrației Donald Trump. Pe acest site poate fi găsit și primul Raport al Comisiei 1776.