ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Joe Biden s-a vaccinat luni de ochii televiziunilor cu a treia doză de „vaccin” Covid de la Pfizer, potrivit Antena3.ro. El i-a îndemnat pe compatrioți să „facă ce trebuie” și să se vaccineze. Dacă tătucul spune că trebuie, atunci tovarășii (a se citi: „democrații”) cu siguranță se vor executa.

La cei 78 de ani ai săi, Joe Biden se află în grupul eligibil și i s-au administrat dozele anterioare - injecția și rapelul - înainte de a-și începe mandatul. După care, a început să-și piardă elocvența verbală și să se împiedice la urcatul scărilor. Având în vedere că a făcut ultima doză de vaccin cu mai bine de șase luni în urmă, președintele american a vrut să dea tonul la „rapelarea” vârstnicilor care au fost „complet” vaccinați în urmă cu cel puțin 6 luni și s-a grăbit să se vaccineze de ochii lumii cu a 3-a doză. Mesajul subânțeles e că, din 6 în 6 luni, vaccinarea „completă” va deveni incompletă până la administrarea unei noi doze de ser Covid. Și tot așa, mai departe, pentru cine trăiește să mai apuce și dozele următoare.

CDC, centrul pentru controlul pandemiilor din SUA, recomandă în prezent administrarea dozei a treia persoanelor cu vârste de cel puțin 65 de ani și rezidenților din centrele de îngrijire pentru persoane vârstnice și cu dizabilități, care au făcut ultima doză Pfizer/BioNTech cu cel puțin 6 luni în urmă.

FDA, agenția federală americană pentru medicamente și alimente, a acordat săptămâna trecută autorizarea de urgență pentru administrarea dozei a treia de „vaccin” Covid de la Pfizer persoanelor cu vârste de 65 de ani și peste, persoanelor aflate în pericol de a face forma severă a bolii dar și persoanelor ale căror slujbe le expun posibilității de a contracta virusul SARS-CoV-2.

Tot săptămâna trecută, președintele Joe Biden a dezvăluit planul administrației sale de a combate pandemia și le-a cerut celor eligibili să-și facă doza a treia cât de curând posibil. La fel ca la toți propagandiștii vaccinării, și pentru Biden injectarea în masă este sinonimă cu eradicarea pandemiei, deși țări extrem de vaccinate precum Israelul au dovedit practic că adevăratele probleme încep abia după vaccinare, când spitalele încep să se umple de vaccinați care au căpătat forme severe de Covid-19 de pe urma „vaccinului” experimental, îmbolnăvirea fiind una dintre cele mai ușoare reacții adverse ce pot apărea după vaccinare.
 
 
VIDEO de propagandă de la Casa Albă: