ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joel R. Kallman, șeful departamentului de dezvoltare software pentru Oracle APEX, a murit „de Covid” la doar câteva zile după ce a făcut a doua injecție cu ARN mesager împotriva noului coronavirus, informează Natural News.
 
 

Pe 26 martie 2021, Kallman îi anunța pe urmăritorii săi de pe Twitter că făcuse prima injecție împotriva Covid-19 și se mândrea cu faptul că a creat „v-safe”, o aplicație pentru smartphone care să le amintească și altora să se vaccineze.
 

Aproximativ o lună mai târziu, potrivit programării, Kallman a făcut a doua doză de vaccin, iar pe 25 mai, a murit. Oracle și mass-media au comunicat că a murit „de Covid”, deși era „imunizat complet” împotriva coronavirusului.

„Cu inima frântă, anunțăm că Joel Kallman s-a stins din viață din cauza Covid-19, pe 25 mai”, a scris Oracle APEX pe Twitter, imediat după ce s-a aflat de moartea lui Kallman. „Avea 54 de ani”.

„Bunătatea și entuziasmul lui Joel au impresionat numeroși oameni din întreaga lume. Ne lipsește nespus de mult.”
 

La fel ca în cazul legendei baseball-ului american, Hank Aaron, și a multor altor personalități proeminente care au murit la scurt timp după ce au fost injectate cu serurile experimentale Covid, moartea lui Kallman este subtil politizată pentru a promova o narațiune pro-vaccinare.

Refuzând să relateze faptele în ordine cronologică, astfel încât să se poată face legătura între ele, presa mainstream semnalează, prin moartea lui Kallman, că toată lumea trebuie să se injecteze, pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Însă Kallman a murit DUPĂ injectare și putem presupune că ar mai fi trăit mult timp DACĂ NU s-ar fi vaccinat - lucru mărturisit, indirect, chiar de colegii de la Oracle, care se arată șocați de plecarea lui prematură, la care nimeni nu s-ar fi așteptat în acest an.

Un text amplu, publicat de cineva din „comunitatea” lui Kallman, îi aduce acestuia elogii, fără a menționa faptul că a fost injectat cu puțin timp înainte de a muri.

Autorul vorbește despre cum Joel lucra 18 ore pe zi, șapte zile din șapte, pentru a pune în funcțiune sistemul r-type, ca instrument de supraveghere pentru „simptomele de Covid” ale oamenilor, precum și pentru medicamente pe care aceștia le iau.

Se pare că Joel Kallman muncea atât de mult încât abia mai reușea să se ocupe de familie și era mereu obosit și epuizat. Probabil că sistemul său imunitar a avut de suferit, iar acest lucru, combinat cu dubla injecție, ar fi stat la baza decesului său prematur.

„Un om atât de drăguț și o ironie atât de amară că a murit din cauza Covid-19, un subiect căruia i-a dedicat atâtea eforturi pentru a-l combate”, a conchis autorul, ignorând faptul că acest om a murit după vaccinare, deci s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19 ca reacție adversă a serului experimental cu ARN mesager care se presupunea că trebuie să-i ofere „imunitate” la boală. Dacă nu se vaccina, filosof rămânea!
 
Surse: