ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Britanicii s-au trezit azi cu un soare albastru. Dar hei, știința zice că e ceva normal.

Unii britanicii au avut parte de un șoc în această dimineață, când au descoperit că soarele a devenit albastru. Alții au fost lămuriți de influenceri de știință și televizor că e ceva normal așa că au intrat în rutina zilnic de oameni ai muncii.

Fotografiile fenomenului bizar au inundat rețeaua lui Elon Musk, X (fostul Twitter), iar un utilizator nedumerit a scris: „Doamne, nu am mai văzut niciodată un soare albastru!”.


Din fericire, nuanța neobișnuită nu este ceva de care să vă faceți griji și există o explicație simplă, scrie liniștitor DailyMail.

Vorbind pentru MailOnline, Dan Harris, adjunctul șefului de prognoză de la Met Office, a explicat: „Avem o influență puternică de vest asupra vremii noastre în acest moment și acest lucru poate aduce aer din America de Nord până în Europa, înfășurat în sistemele noastre meteorologice.

Acest aer conține în prezent fum de la incendiile din Canada. Combinația dintre fum și norii înalți din atmosferă poate împrăștia lumina soarelui, creând schimbări neobișnuite de culoare”.

Ați înțeles, nu? Stați liniștiți la locurile voastre și, cel mai simplu, „Don't look up” - Nu mai priviți în sus!

Valabil și pentru Chemtrails.

Imagine de azi din Marea Britanie via X: