ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CDC a recomandat marți ca localitățile să incurajeze profesorii, elevii și tot personalul, precum și vizitatorii din școli să poarte măști în interior, indiferent de statutul de vaccinare, relatează Antena3.

”În zonele cu transmisie substanțială și ridicată, CDC recomandă persoanelor complet vaccinate să poarte măști în spații publice de interior pentru a ajuta la prevenirea răspândirii variantelor Delta și protejarea celorlalți - aceasta include școala", a precizat directorul CDC, adăugând că: ”toată lumea ar trebui să poarte mască, inclusiv profesorii, personalul auxiliar, elevii și vizitatorii, indiferent de statutul de vaccinare. În cele din urmă, CDC recomandă liderilor comunității să încurajeze vaccinarea și purtatul măștii pentru a preveni alte focare în zonele cu transmitere mare a virusului. Vaccinarea mai multor americani este acum mai urgentă ca niciodată”.

Cu toate acestea, un studiu destul de recent din Danemarca, care a implicat un eșantion de 6.000 de participanți, a constatat că "nu a existat nicio diferență semnificativă din punct de vedere statistic între cei care purtau măști și cei care nu purtau măști atunci când a fost vorba de infectarea cu Covid-19", potrivit Daily Veracity.

De asemenea, un alt studiu privind obligativitatea purtării măștii a constatat că purtarea pe scară largă a măștilor nu a încetinit răspândirea COVID-19, iar măștile s-au dovedit a fi complet ineficiente în prevenirea răspândirii bolilor respiratorii.
 
 

 
Într-un mail al doctorului Fauci, către Sylvia Burwell, fost ministru al Sănătății în timpul lui Barack Obama, publicat de ActiveNews, se observă că, potrivit constatărilor imunologului american, masca este ineficientă. 

”Masca obișnuită pe care o cumperi în farmacie nu este cu adevărat eficientă în evitarea virusului, care este suficient de mic pentru a trece prin mateirial(...) Nu îți recomand să porți mască”, spunea Fauci, anul trecut.
 
 
 

VIDEO despre suceala lui Fauci despre mască:
 
 
 
 
.