ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Bogdan Florin Vlaicu ne oferă Cursul 121 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații săi speciali,dr. Geanina Hagima, medic ginecolog din Pitești, și av. Marina-Ioana Alexandru, avocat, președinte a asociației juriști pentru apărarea drepturilor si libertăților umane.

Se abordează compoziția noilor seruri experimentale, cum apare prin observarea acestora la microscop, și despre notificarea părinților către școli, un act acoperitor pentru toate situațiile identificate în școli de viciere a consimțământului, de impunere abuzivă a unor măsuri forțate și de nerespectare a autorității părintești.

Vedeți și Dr. Ana-Maria Mihalcea semnalează în SUA analizele prin microscopia optică ale "vaccinurilor” anti-Covid și Gardasil, efectuate de către dr. Geanina Hagima și publicate de ActiveNews- „microboți, puncte cuantice și filamente de hidrogel”

Cursul este și pe activenews.ro. VIDEO MAI SUS