ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O filmare pe un post TV care dorea să facă propagandă vaccinarii, scăpată doar pentru că era o transmisie în direct, poate lămuri „succesul” cu care se lauda vaccinatorii în ultimele zile, de când s-a introdus certificatul de vaccinare anti-constituțional (VIDEO mai sus).

Nu este voința românilor ci constrângerea anti-umană a sistemului, după cum o dovedesc declarațiile unor oameni simpli obligați să se vaccineze pentru a nu fi dați afară de la muncă și a le aduce copiilor o pâine pe masă. Aceasta este „libertatea” pe care o oferă Regimul Iohannis-Cîțu, după pese trei decenii de la ceea ce am crezut că a fost căderea regimului comunist.

Vedeți și NEVACCINAȚII VACCINAȚI au umplut saloanele spitalelor. FILMAREA ZILEI

Reamintim și  Ați mințit poporul cu excavatorul și ziarul „Adevărul”. Groparii nu mai fac față așa că au apelat la ziariștii de la „Adevărul” ca să sape gropile decedaților de Covid cu pixurile lor

Vedeți și Mass Minciuna Media. TVR: Pacienți MORȚI așteaptă loc liber la ATI dar toate paturile GOALE sunt ocupate. CAPTURILE ZILEI