ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorii și staff-ul celor de la CFR Cluj au trecut printr-un adevărat coșmar în ultima perioadă. Chiar înaintea meciului cu FCSB, la echipă au apărut 10 cazuri de COVID-19. Întreg lotul s-a retestat în rețeaua „Regina Maria” din București și alte 16 teste au ieșit pozitive, potrivit Mediafax. În total au fost raportate 26 de cazuri de COVID 19. Echipa s-a retestat însă și la Spitalul de Boli Infecțioase și la Spitalul Județean, iar ambele teste au ieșit negative.

Acum, CFR Cluj vrea să dea în judecată Clinica ”Regina Maria”, informează Mediafax.
 
Clubul vrea să dea în judecată clinica, iar avocații echipei cer despăgubiri de sute de mii de euro, deoarece ”testele făcute au fost fals-pozitive, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma erorii medicale, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional”, conform Mediafax.

Cosmin Gușă, președintele Federației de Judo, a acuzat o conspirație împotriva celor de la CFR Cluj. ”Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor, ce să mai vorbim ... Interesant și legitim ar fi totuși acționarea în justiție a celor de la ”Regina Maria”, pentru că nu sunt speranțe că instituțiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ilegalității și compensarea prejudiciului major creat”, a spus Gușă.