ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un plagiat după un clasament internațional (fals) al „anti-vacciniștilor” - de fapt al oamenilor de bun simț, majoritatea ultra-specializați în domeniu -, inventat de un ONG soroșist, site-ul care a preluat numele Radioului Europa Liberă s-a gândit să pună la zid și oamenii normali din România, care au curajul să vorbească public împotriva ideologiei nazist-vacciniste.

După ce a luat la ochi țintele mai facile oricărui propagandist plătit la bucată, alese din zona politică - Becali, Șoșoacă, Terheș, Simion - sub un titlu ales de mai versatele Elena Vijulie-Tănase sau Sabina Fati - „Apostolii Antivaccin” - o oarecare Oana Despa a pus pe condicuța ei neagră medicii, de la dr. Adina Alberts la medicul de top Lucian Duță. Articolul trebuia să apară ieri, după cum fusese anunțat de „foca care suflă în trompete”, ca să-l citez pe unul dintre cei care a fost luat în colimatorul mitralieristei Armatei Presei Roșii. Doar că de data aceasta, cu medicii nu i-a mers. I-au dat cu flit. Așa că articolul de gazetă de perete la Uzina Steagul Roșu a apărut de abia azi.

Lucian Duță, fostul președinte CNAS, și Monica Pop au făcut-o de răs pe Facebook.

Dr. Lucian Duță, mai discret, nu-i dă numele dar dezvăluie: „Sunt sunat de o doamnă din presă și mi se spune că sunt ștanțat de "specialiști în comunicare” ca fiind antivaccinist și influențez în mod negativ apetitul pentru vaccinare al "poporului". Și dacă vreau să dau explicații, având in vedere ca va exista o emisiune. Am cerut dovezi care să ateste că am această "calitate” de dușman al unei propagande imbecile, mincinoase și mai ales criminale. Mi s-a amintit că am spus clar că nu vreau să-mi vaccinez copilul. Am avut o discuție lungă și i-am explicat că în calitate de medic NU pot raspunde întrebărilor legitime pe care mi le pun oamenii. Și am invitat-o pe distinsa doamnă să răspundă ea acestor întrebări. Mai ales că mi-a sugerat că nu am competențe specifice (înțeleg că un medic are calificări mai reduse decât un ziarist). Drept pentru care îi invit pe specialiștii acreditați de o propagandă dementă să răspundă punctual la unele probleme legitime pe care le au oamenii (la care eu nu am răspunsuri concrete) și apoi să sufle ca focile în trompetele orchestrei care nu acceptă că avem dreptul la informare și mai ales dreptul de a decide ce vrem să facem cu corpul nostru.”, scrie medicul, oferind 5 motive temeinice pentru care nu dorește să-și vaccineze familia.

La postarea respectivă intervine și doamna dr. Monica Pop, categorică, devoalând stahanovista cu liste negre: „OANA DESPA! A zis că scrie la „Europa Liberă”! M-a sunat și pe mine, și nu numai, cu același tupeu, cu aroganță, dupa ce îmi trimisese un mesaj incriminator, pe care l-a șters imediat după ce i-am spus că vom merge în Justiție dacă scrie LA COMANDĂ ORDINARĂ neadevăruri în dorința de a se încerca să se scuze eșecul vaccinarii, foarte clar din cauza greșelilor de strategie și de comunicare!”

„Da, așa este! Suntem etichetați antivacciniști de către o propagandă imbecilă.”, confirmă dr. Lucian Duță.

„Au tot interesul domnule Doctor! Ei știu bine cât au greșit și dau vina pe oricine altcineva! Doar că nu-i crede nimeni! Uitați-vă la comentarii!”, mai scrie doamna doctor Pop.

Nici eu nu mi vaccinez copiii! Sa ma sune si pe mine!” intervine surprinzător Anca Alexandrescu, cunoscuta jurnalistă, colegă cu propagandista vaccinării forțate Alexandra Pecuraru. „Anca Alexandrescu o să-i transmit doamnei decizia ta ca să te încadreze la antivacciniști!”, o anunță dr. Duță.

Pe lista neagră a fostei Europe Libere a ajuns și editorialistul invitat al ActiveNews dr. Răzvan Constantinescu. Mititica de la site-ul în cauză notează conștiincios ce i-a transmis Răzvan Constantinescu prin SMS: „Eu consider vaccinurile ceva benefic, uneori cu individualizări absolut necesare (așa e în medicină). Dacă ne referim la cele anti-Covid, acestea nu sunt vaccinuri deoarece: 1. nu conferă imunitate; 2. nu au fost înregistrate la FDA la categoria 'vaccinuri', ci la categoria 'terapii genice'.

În stilul dânsei caracteristic, liber și tranșant, doctorița Monica Pop dă de pământ cu propagandista vaccinistă și pe contul ei personal: „ALTA MIZERIE? AU GASIT IAR CUM SA ABATA ATENTIA SI PE CINE SĂ DEA VINA PT EȘECUL LOR ??!! Deci, EU SUNT MAI TARE DECIT PREȘEDINTELE, PRIMUL MINISTRU, dr. ARAFAT, MIN SĂNĂTĂTII, ETC? RIDICOOOL! ATUNCI DE CE NU SINT EU PRESEDINTE??!! sau PREMIER? SAU ȘEF

DSU? SAU...
 
În urma cu câteva minute mi-a scris un mesaj Oana Despa că face un material pentru EUROPA LIBERĂ despre mesajele MELE "antivacciniste" și impactul lor în campania de vaccinare!!! UNDE S-A AJUNS!? Stat polițienesc!!! Cum poate o ziaristă să se preteze la așa ceva??!!
 
A ȘTERS REPEDE MESAJUL - așa i s-a dictat, probabil! A zis că acum vorbește cu dl Dr. Duță și că mă va suna! Va avea acest curaj când se pregătește pentru așa ceva, știind clar ce face??!!
CINE L-O FI COMANDAT??!! Nu e CLAR?!”

La o simplă cautare pe net aflăm că tinerica Oana Despa din Ploiești, pe lângă slujba de prestatoare la site-ul care a preluat numele unui radio odinioară de prestigiu, ar fi și prestatoare șefă la un „proiect”, Buletin de București, „gestionat” de asociația de tip neo-securist-sorișist Funky Citizens care „a primit o finanțare nerambursabilă de 50.000 de euro din partea Fondului European de Jurnalism COVID-19, derulat în parteneriat cu Facebook Journalism Project”.

Da, doamnă doctor Pop, e clar. Totul e cât se poate de clar. Numai orbii și cei cu ceață pe creier („brain fog” - efect advers recunoscut) de la vaccin nu văd. 

De ce nu-și vaccinează familia medicul de top Lucian Duță

Iată motivele clare enunțate de dr. Lucian Duță, pentru care orice om normal trebuie să respingă propaganda agresivă de injectare cu un ser cu efecte necunoscute pe termen lung și cu suficiente efecte adverse pe termen scurt și mediu, între care se numără și moartea.

1. Dacă vaccinul este sigur pentru viitorul sănătății noastre, de ce firmele producatoare nu-și asumă plata eventualelor despăgubiri? (Apropo: firmele de țigarete au fost obligate să scrie pe pachetele de țigări că există riscul de a face cancer dacă fumezi, dar asta numai după ce au fost aduse dovezi. Știu, încă nu avem dovezi că vaccinul te poate ucide și e normal asta). Dar insist: vreți să consum un produs care dacă mă omoară mai târziu tot eu sunt vinovat? Și trebuie să accept ideea că poate nu am murit de COVID dar trebuie sa mor acum de cancer. Concluzie: vreau ca firmele producatoare de vaccin să dea dovadă de responsabilitate față de mine: te îmbogățești acum pe riscul meu dar dacă ai greșit vreau să plătești!
 
2. Am dreptul să decid ce fac cu corpul meu!? Dacă mă vaccinez e alegerea mea (cu riscul asumat de mine). Nimeni nu are voie să conteste asta!
 
3. Dacă nu vreau să mă vaccinez am soluții când mă întâlnesc cu boala? Raspunsul meu (și astept înjurăturile propagandei  este că DA. Cu condiția să ai acces la testare gratuită și mai ales la tratament în fazele de debut.
 
4. Mi s-a transmis din partea doamnei jurnaliste că îndemn oamenii să nu-și vaccineze copiii. I-am răspuns clar: e problema ei dacă vrea să-și asume vaccinarea propriilor copii. Eu nu vreau și este alegerea mea. Cu toate că mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile care au trecut testul timpului. Ca medic și părinte sunt încă sceptic in ceea ce privește vaccinarea copiilor cu un produs insuficient testat. Pentru că băi, idioților, niciodată nu v-ați ierta dacă ați afla în final că v-ați îmbolnăvit copiii. Nu o să vină nimeni să vă mângâie iar imbecilii de azi vor tăcea ca șobolanii. Așa cred eu și nu-mi pasă de propaganda pseudoștiintifică.
 
5. Nu vreau să -mi asum eventualele riscuri față de suferințele (viitoare sau actuale) derivate din minciuni. Și voi pleda pentru adevăruri care nu pot fi contestate:

a) vaccinează-te dacă te dorești. Dar cere-ți drepturile pentru un viitor incert. Da, să ți se dea compensații dacă propaganda a greșit!
 
b) dacă nu te vaccinezi, este alegerea ta. Ai riscuri mai mari pe termen scurt dar trebuie să știi că poți fi tratat (mai ales în stadii incipiente). Deci testează-te cât mai des și dacă te pozitivezi du-te și cere tratament eficient. Pentru că el există!”
 
Oare când o să aflăm din partea propagandiștilor de pe lângă Patriarhie, ca să dăm doar un exemplu, și despre tratamentele care există, nu numai despre vaccinul experimental?