ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 15.15: Guvernul PNL-UDMR a fost demolat cu 281 de voturi! Moțiunea de cenzură a trecut: CÎȚU A CĂZUT!
 
ACTUALIZARE 14.15: A ÎNCEPUT VOTUL.
 
La ora 12:00, Camera Deputaților și Senatul au plen reunit, pentru a dezbate și vota moțiunea de cenzură a PSD intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu”, informează Știripesurse.

„Avem niște partide iresponsabile care aruncă România în haos. Eu vă spun că PNL va fi întotdeauna responsabil, toate scenariile sunt pe masă, mai puțin o colaborare a PNL cu USR. Nominalizarea e decizia domnului președinte Klaus Iohannis”, a transmis Cîțu luni, la finalul ședinței PNL.

În tot acest timp, Iohannis va fi în Slovenia, la Brno, la reuniunea informală a Consiliului European și la Summitul UE-Balcanii de Vest, potrivit sursei amintite.
 
Adrian Pătrușcă a comentat pe această temă: 

„Vineri, când a ars spitalul din Constanța, era la Aachen. Astăzi, când se votează moțiunea de cenzură, este la Brno. Omul ăsta este un Atlet al Istoriei.”

Dacă toți parlamentarii formațiunilor PSD, USR-PLUS și AUR vor vota moțiunea, astăzi, de la ora 12:00, aceasta ar putea fi adoptată cu 280 de voturi, adică cu 46 de voturi mai mult decât limita necesară de 234 pentru ca Guvernul să plece acasă.
VIDEO ÎN DIRECT DIN PARLAMENT: