ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill Gates, miliardarul care vrea în același timp reducerea populației planetei, dar și să o salveze cu vaccinuri, a recunoscut că actualele injecții anti-COVID nu sunt eficiente.

Într-un interviu de 30 de minute cu politicianul britanic Jeremy Hunt, șeful Comisiei de Sănătate din Camera Comunelor, joi, 4 noiembrie, Gates a vorbit despre numeroasele subiecte dezbătute la summit-ul COP26 de la Glasgow pentru combaterea schimbării climatice.

Ulterior, Gates nu a ratat să abordeze și tema sa favorită: „pregătirea (omenirii) în cazul unei pandemii” și actuala campanie mondială de vaccinare, scrie LifeSiteNews.

Mogulul a recunoscut în fața lui Hunt că „nu avem vaccinuri care împiedică transmiterea bolii”, ulterior adăugând: „Avem vaccinuri care te ajută la sănătate (sic!), dar reduc foarte puțin răspândirea”.

Miliardarul cu veleități sanitare a conchis:

„Avem nevoie de un nou mod de a fabrica vaccinurile.”

Pe 29 septembrie 2021, YouTube a anunțat că va aplica o cenzură și mai strictă a conținutului care afirmă orice fel de eșec al „vaccinurilor aprobate” anti-COVID-19.

YouTube a declarat limpede că „alegațiile potrivit cărora vaccinurile nu reduc transmiterea bolii sau contractarea bolii (...) vor fi eliminate”.

Deși interviul cu Gates este publicat pe YouTube de o săptămână, conducerea platformei nu dă semne că ar dori să îl cenzureze pentru că a încălcat regulile draconice ale YouTube în legătură cu „conținutul dăunător despre vaccinuri”.

Altminteri, Gates însuși a subliniat importanța cenzurării a ceea ce a numit „informațiile false” despre noul coronavirus și vaccinuri. El a deplâns „ezitarea la vaccinare” și „ezitarea de a purta mască”.

În acest scop, miliardarul pasionat de medicină pe pielea altora a cerut guvernelor lumii să își „intensifice” controlul asupra conținutului de pe rețelele de socializare, criticând unele platforme, printre care Facebook, că au fost „puțin lente” în luarea acestor decizii.

Gates a ironizat rețelele sociale care își caută scuze pentru a nu cenzura suficient de draconic, cerând intervenția guvernelor care să decidă ce se poate publica pe internet.

Argumentând că nu este „realist” să se aștepte ca Big Tech să se cenzureze singur, Gates a afirmat că „guvernele vor trebui în cele din urmă să se pronunțe în privința teoriilor conspiraționiste nebunești: trebuie ele să fie verificate de terți? Trebuie să intervină pentru a le încetini răspândirea? Trebuie să fii obligat să expui și un punct de vedere opus?”

Exprimându-și o anumită nemulțumire față de reacția globală împotriva COVID-19, Gates a declarat că își dorește să îi vadă pe politicieni acționând împotriva „viitoarelor pandemii”. El a cerut organismelor internaționale să stabilească programe de supraveghere medicală și de a începe să „se antreneze” pentru a răspunde la posibile amenințări biologice prin „simulări patogene”.

Gates a cerut formarea unei „forțe de intervenție pandemice a OMS”, care să realizeze simulări de atacuri bioteroriste pe aeroporturi.

„Dar dacă un terorist răspândește germenele variolei pe 10 aeroporturi? Cum ar reacționa lumea la asta? Există epidemii cu cauze naturale și epidemii provocate de bioterorism, care ar putea fi cu mult mai grave decât ce trăim astăzi.”

Forța de intervenție a OMS ar avea nevoie de „zeci de miliarde” de dolari, investiții din partea comunității internaționale, pentru a pregăti omenirea în fața unor arme bioteroriste, a spus Gates.

„Aceasta ar trebui să fie o prioritate, alocațiile acestea ar trebui să fie făcute anul viitor.”

În luna octombrie 2019, Fundația Gates a organizat la New York, în colaborare cu Forumul Economic Mondial (promotorul Marii Resetări), cu Centrul Johns Hopkins și cu mari corporații transnaționale, o mare simulare ca reacție la o presupusă pandemie cu un coronavirus.

După nici două luni, pandemia de COVID lovea lumea.

Așadar, când Gates vorbește despre noi metode de fabricare a vaccinurilor, de înăsprirea cenzurii, de zeci de miliarde de dolari aruncați în cloaca OMS în plină criză economică mondială, sau de riscul unor atacuri bioteroriste, omenirea ar trebui să tremure.

COVID-19 pare să fi fost doar preludiul. Urgia de-abia începe.