ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Drama unei mame din Argentina a stârnit un scandal în societate după ce aceasta a anunțat îndurerată că fiica sa de 3 ani a murit la scurt timp după ce a primit vaccinul COVID-19, scrie Covid World. Autoritățile au deschis o anchetă.
 

Miriam Suárez a declarat că fiica sa Ámbar a fost vaccinată săptămâna trecută, pe 15 decembrie, și a decedat o zi mai târziu din cauza unui stop cardiac subit.

Fetița de 3 ani primise vaccinul pentru că altfel nu ar fi putut merge la grădiniță, conform legilor locale.

Miriam a declarat presei argentiniene că fetița ei de 3 ani nu a avut niciun simptom imediat după vaccinare, dar, în timp ce se juca cu copiii vecinilor în dimineața următoare, Ámbar a leșinat și a fost dusă la Spitalul de Copii din Tucumán, unde a murit în urma unui stop cardiac.

Mama cu inima frântă a spus:

"Sunt sigură că fiica mea a fost ucisă de vaccin. Era o fată sănătoasă, plină de viață, fără probleme de sănătate".

Ministerul Sănătății Publice a emis o declarație după deces, în care se spune că:

"Joi, 16 decembrie 2021, la ora 12.00, un pacient în vârstă de trei ani a intrat în camera de urgență a Spitalului del Niño Jesús. A fost efectuată resuscitarea avansată la care nu a existat niciun rezultat, ceea ce a făcut ca moartea ei [Ámbar Suárez] să fie declarată la scurt timp după aceea".
 
 Declarația mamei (VIDEO):