ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campionul olimpic la patinaj artistic, Roman Kostomarov, în vârstă de 46 de ani, a ajuns în spital cu o pneumonie severă. Ulterior, boala a degenerat și s-a ajuns la o infecție a sângelui. Din cauza infecțiilor severe, medicii au luat decizia de a-i amputa picioarele și apoi mâinile sportivului, potrivit Știripesurse.

Între timp, starea lui Roman Kostomarov s-a deteriorat. Patinatorului artistic i s-a montat un dispozitiv de drenaj pentru a elimina lichidul.

Acum, corpul său se confruntă cu noi complicații - umflături severe din cauza septicemiei, fibroză pulmonară și probleme renale. Problemele care apar nu pot fi anticipate de către medici

"Roman Kostomarov este foarte umflat. Apa stă mult timp în corpul său din cauza rinichilor, au redus deja numărul de perfuzii", au declarat apropiații acestuia.

În unele locuri, vasele de sânge ale pacientului sunt înfundate. "Lichidul subcutanat stă pe loc. Cu siguranță nu îl vor opera încă, va fi prea multă presiune asupra organelor din cauza anesteziei", a adăugat sursa. 
 
SPUTNIK SĂ FIE?