ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la lansarea vaccinării în masă cu COVID-19, ratele de cancer au crescut vertiginos în sistemele de supraveghere din întreaga lume. Mulți se întreabă dacă vaccinurile provoacă cu adevărat cancer?
 
În 2020, Singh et al au publicat un studiu de modelare in silico care a concluzionat că segmentul S2 al proteinei de vârf SARS-CoV-2 ar putea fi anticipat să inhibe sistemele de supraveghere a tumorilor p53 și BRCA1/2.
 
Este important faptul că segmentul S2 nu a fost găsit în organism după infecție; cu toate acestea, este produs cu ușurință în cantități mari după vaccinarea cu ARNm COVID-19, după cum au publicat Patterson et al în 2022.
 
În plus, există inhibarea reparării ADN-ului și contaminarea cu promotori ai oncogenei SV-40 ca mecanisme suplimentare pentru a explica apariția sau accelerarea apariției cancerului la beneficiarii vaccinului cu ARNm.

Nu putem decât să luăm lucrurile de la caz la caz și să examinăm dovezile. Kyriakopoulos et al descriu un singur caz de cancer craniofacial bazaloid fatal care a apărut în termen de cinci luni de la vaccinare. Mai jos este raportul cu privire la cauzalitate și generalizarea la alte tipuri de cancer cu evoluție rapidă observate după nefericita vaccinare COVID-19.
 
Kyriakopoulos, A. M., Nigh, G., McCullough, P. A., Olivier, M. D., & Seneff, S. (2023). Bell’s palsy or an aggressive infiltrating basaloid carcinoma post-mRNA vaccination for COVID-19? : A case report and review of the literature. (EXCLI Journal, 22, 992–1011. https://doi.org/10.17179/excli2023-6145)

Iată ce au spus autorii: "Propunem că disfuncția simultană a nervilor facial și trigemen, probabil prin inflamație și autoimunitate mediată de celulele T împotriva mielinei nervilor periferici, a produs o afectare a răspunsului celulelor T și a suprimat răspunsul imunitar antitumoral înnăscut la pacientul nostru, facilitând potențialul metastatic al carcinomului bazocelular."
 
Acest lucru implică faptul că ARNm și sau proteina spike trage în jos sistemul natural de supraveghere al organismului împotriva cancerului; prin urmare, acest pacient cu un cancer facial incipient sau latent a fost condamnat după administrarea injecției.

 
O analiză Epoch Times, de  Dr. Peter A. McCullough.