ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Carmen Tănase refuză orice test sau vaccin

Carmen Tănase a fost încă de la început împotriva pandemiei și a măsurilor luate. Actrița, care a vândut tot și s-a mutat la țară, a mărturisit publicației Impact.ro că până acum nu și-a făcut niciun test și nici nu va face vreunul:

Mi s-a cerut la început să-mi fac testul, la o filmare. Am refuzat și nu m-a mai interesat nimic. Nu voi face niciodată vaccinul și nici vreun test, chiar dacă va trebui să renunț la vreun job, ne spune aceasta.

Actrița se află acum în vacanță și, spune ea, îi e dor de vremurile când juca teatru cu sălile pline.

Nu putem trăi fără public. Teatrul se joacă cu public în sală, cu suflul emoției care vine din sală. Publicul e la fel ca înaine, dornic de teatru. Doar că am jucat cu sala plină doar 70 la sută din capacitate. Lumea așteaptă ca, din toamnă, după vacanță, să se revină la normal. Eu sunt sigură că nu va fi așa. Ni se pregătește altceva.

Actrița a mai povestit publicației citate că i s-a adus la cunoștință că are interzis să joace la Buzău, fără a i se comunica motivul real.

ActiveNews va încerca să afle cine a amenințat cunoscuta actriță în acest mod mafiotic. Vom reveni!