ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ciuda faptului că majoritatea țărilor au renunțat la măsurile restrictive anti-covid, există „specialiști” care vorbesc despre o revenire a pandemiei. Printre aceștia se numără și medicul Adrian Streinu-Cercel, fost manager al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, amintește Doctorul Zilei sub titlul: Pandemia nu s-a terminat! Adrian Streinu-Cercel: „Cărțile încă nu s-au jucat! China face carantină adevărată”.

Potrivit DC News, dr. Streinu-Cercel a avertizat că pandemia de COVID-19 încă nu s-a terminat și că sunt șanse ca vaccinul împotriva noului coronavirus să fie făcut sezonier „în funcție de cum se reconfigurează SARS-CoV-2”.

„Cărțile încă nu s-au jucat, sunt departe de a se fi jucat, pandemia nu s-a terminat și lumea trebuie să înțeleagă acest lucru”, a declarat Streinu-Cercel, potrivit sursei citate.

„Nici anticorpii care sunt generați în timpul bolii nu sunt pereni. Cărțile încă nu s-au jucat, sunt departe de a se fi jucat, pandemia nu s-a terminat și lumea trebuie să înțeleagă acest lucru! Și, atunci, cel mai bun lucru este să ne protejăm, pentru că altceva la îndemână, în momentul de față, nu prea mai avem”, a mai spus Adrian Streinu-Cercel.

Reamintim că zilele trecute din nou guralivul Cercel, scos la înaintare pe interval cât se ceartă Arafat cu Rafila iar tinereii Gheorghiță și Baciu spală ca șobolanii putina CNCAV, a declarat că motivul pentru care vaccinul nu oprește transmiterea Covidului este că „avem moleculele legate”.

Este greu să vorbim la momentul de față de carantină, pentru că noi am așteptat foarte mult până să instituim carantina, câteva luni bune. Ăsta se cheamă timp pierdut! Dacă ne uităm ce se întâmplă în China în momentul de față, ea aplică o carantină strictă, pe sistemul nu intră nimic, nu iese nimic și încearcă să izoleze cu acele garduri puse în fața blocurilor, blocarea ușilor, etc.

E adevărat că pare ca o tragedie când se întâmplă așa ceva, dar dacă iei în considerare cam câte milioane de locuitori sunt acolo și pericolul din punct de vedere sanitar, pericolul este enorm. Iar numărul de decese potențiale se estimează a fi foarte mare, așa că e greu de spus ce ar trebui să fie făcut, dar asta în condițiile în care deja începem să avem niște instrumente de lucru.”

Cercel pare prin aceste declarații să susțină demența din Shanghai, unde locuitorilor testați pozitiv le-a fost refuzat tratamentul medical pentru bolile cronice de care suferă, drept urmare mulți dintre ei au recurs la suicid.

Același Cercel susținea acum doi ani că virusul nu va ajunge niciodată în România pentru că Wuhan este „doar un punctuleț pe harta lumii”.

Acești idioți cu patalama de specialiști au decis măsurile pandemiei care au dus la moartea a zeci de mii de români.