ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Casa Albă refuză să dea un răspuns clar dacă Biden intenționează sau nu să semneze proiectul de lege care impune declasificarea tuturor documentelor legate de originea COVID-19, scire LifeSiteNews.

Ezitarea vine după ce "Legea privind originea COVID-19 din 2023", introdusă pentru prima dată în Senat de senatorul republican Josh Hawley Missouri, a obținut aprobarea unanimă a ambelor camere ale Congresului în ultimele săptămâni.

Deși unii au prezis că proiectul de lege va deveni lege, având în vedere că președintele SUA, Joe Biden, nu a sugerat în mod preventiv că ar urma să se opună prin veto, secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre a afirmat că Biden urmează să analizeze proiectul de lege, fără spună clar dacă va semna.

Ea a susținut că Biden "a cerut comunității sale de informații să dubleze eforturile" în încercarea de a determina originile virusului.

Potrivit lui Jean-Pierre, administrația va "împărtăși" evaluările Comisiei de informații în acest sens după ce își vor stabili "clar" concluziile.

Cu toate acestea, în ceea ce privește legislația aprobată în unanimitate pentru declasificarea documentelor, Jean-Pierre s-a limitat să repete că administrația "aruncă o privire" asupra acesteia.