ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost internat de urgență pentru investigații amănunțite sub suspiciunea unui infarct, transmite Realitatea. Cătălin Cherecheș a fost internat în jurul orei 7 dimineața, joi, la UPU SMURD al Spitalului de Urgență din Baia Mare. Primarul ar fi suferit un infarct.

Se pare că edilul a acuzat dureri puternice în piept și a fost internat pentru investigații medicale amănunțite. Primarul a venit însoțit de poaspăta sa soția (foto st.) la spital. E drept, Cătălin Cherecheș ar fi trebuit să se prezinte la Curtea de Apel Cluj chiar astăzi pentru a afla sentința definitivă în dosarul în care a fost condamnat pentru 5 ani de închisoare cu executare. Sentința a fost amânată pentru data de 19 septembrie.

Tot de la Baia Mare a venit știrea că a murit subit Anton Rohian, fost prefect al Maramureșului (foto.dr.). Apropiații spun că a murit azi-noapte, în somn, după ce și-a făcut exercițiile pe bicicletă, a transmis jurnalistul local Adi Rusu. A fost unul din greii social-democraților maramureșeni și a marcat pentru totdeauna politica PSD, transmite sursa citată.