ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În data de 13 martie, Lewis Roberts a suferit un accident la cap, asta după ce a fost lovit de o dubă în orașul său natal, Leek, Anglia. Acesta a fost dus de urgență la spital unde a fost operat. După patru zile, medicii au declarat familiei că nu mai pot face nimic, întrucât a suferit o moarte cerebrală și, din păcate, a murit. 

După ce au aflat vestea, membrii familiei au fost de acord să-i doneze organele băiatului pentru a salva viețile a șapte oameni. "Pe 13 martie, Lewis a suferit răni grave la nivelul capului, după ce a fost lovit de un automobil. A fost dus la spital și a suferit o operație chirurgicală. Patru zile mai târziu, doctorii au venit cu veștile triste pentru familia noastră că nu se mai putea face nimic pentru el fiindcă a intrat în moarte cerebrală”, au spus cei din familie, potrivit româniatv.net.

Miracolul s-a produs cu câteva ore înainte să-i fie scoase organele, tânărul reușind să respire din nou fără ajutorul aparatelor. "O minune pe care orice familie și-ar putea dori-o după ce i s-a spus că nu are șanse de supraviețuire. După aceasta, Lewis a continuat să progreseze. A început să reacționeze la testele de durere, mișcându-și membrele de unul singur și, de asemenea, mișcându-și capul dintr-o parte în alta, clipind și mișcându-și gura".

"În fiecare zi băiatul nostru devine tot mai puternic", a declarat familia, conform news.com.