ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ron Johnson (republican, Wisconsin) și Ken Ruettgers, fost jucător al echipei de fotbal Green Bay Packers, au ținut pe 28 iunie o conferință de presă cu familiile care doresc „să fie văzute, auzite și crezute de comunitatea medicală” după ce au suferit reacții adverse la serurile experimentale Covid, informează Life Site News

Senatorul Ron Johnson a organizat luni o conferință de presă despre reacțiile adverse cauzate de serurile experimentale Covid, oferind persoanelor care au fost „ignorate în mod repetat” de comunitatea medicală o platformă pentru a-și împărtăși povestea.

Grupul care a luat cuvântul a fost întrunit de Ken Ruettgers, un fost jucător de linie ofensivă de la Green Bay Packers, a cărui soție a suferit o reacție adversă după ce a făcut un „vaccin” Covid. Ruettgers, care locuiește acum în Oregon, a creat o pagină web pentru a sensibiliza comunitatea medicală cu privire la reacțiile la vaccinurile Covid.

Johnson a declarat că scopul său a fost acela de a oferi o platformă pentru aceste persoane care au fost afectate de „vaccinurile” Covid, astfel încât comunitatea medicală și presa centrală să le recunoască și să descopere cauza principală - pentru a găsi o soluție pentru aceste probleme. Johnson a argumentat că, deși majoritatea oamenilor par a nu suferi efecte secundare semnificative în urma vaccinării, este îngrijorat de „acea mică minoritate care suferă simptome severe”.

Cinci persoane din Statele Unite, printre care și o fetiță de 12 ani care a luat parte la studiul clinic Pfizer, s-au alăturat conferinței de la tribunalul federal din Milwaukee. Acestea au descris reacțiile lor la „vaccinurile” Covid, care au inclus probleme neurologice, cardiace și gastrointestinale, probleme de sănătate debilitante și spitalizări.

Printre aceste persoane se numără și Maddie de Garay, din Ohio, care s-a oferit voluntară (sau, mai degrabă, a fost oferită de părinții ei ca voluntară) pentru studiul clinic al vaccinului Pfizer la vârsta de 12 ani. Pe 20 ianuarie, Maddie a făcut și a doua doză de vaccin Pfizer, în calitate de participant la studiul clinic pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, iar acum se află într-un scaun cu rotile.

„De ce nu și-a revenit la starea ei normală? Era perfect sănătoasă înainte de asta”, a declarat Stephanie de Garay, mama lui Maddie. Ea s-a oferit voluntară pentru studiul de vaccinare Pfizer „pentru a-i ajuta pe toți ceilalți, dar pe ea nu o ajută nimeni acum. Înainte ca Maddie să primească a doua doză de vaccin, era sănătoasă, avea note mari, avea o mulțime de prieteni și avea o viață”.

După ce a primit a doua injecție, Maddie a simțit imediat durere la locul injectării și în următoarele 24 de ore a dezvoltat dureri abdominale și toracice severe, a declarat de Garay la evenimentul de presă.

Maddie i-a spus mamei sale că a simțit ca și cum inima îi era smulsă prin gât și că simțea ca niște șocuri electrice dureroase la baza cefei și la nivelul coloanei vertebrale, care o forțau să meargă cocoșată.

Părinții lui Maddie au dus-o la urgențe, așa cum le-a recomandat asistenta care i-a administrat vaccinul. I s-au făcut analizele, a fost examinată pentru apendicită, i s-a administrat o perfuzie cu medicamente și a fost trimisă acasă. Diagnosticul din fișa de externare era „efect advers în urma primei întâlniri cu vaccinul”.

Starea lui Maddie a continuat să se înrăutățească. În următoarele două luni și jumătate, durerile ei abdominale, musculare și nervoase au devenit insuportabile, a declarat mama ei.

A dezvoltat gastropareză, greață și vărsături, tensiune arterială oscilantă, pierderi de memorie, ceață cerebrală, dureri de cap, amețeli, leșinuri, convulsii, ticuri verbale și motorii, probleme legate de ciclul menstrual, nu își mai simte corpul de la brâu în jos, și-a pierdut controlul intestinelor și al vezicii urinare și i s-a pus un tub nazogastric pentru că și-a pierdut capacitatea de a mânca.

La un moment dat, medicii au încercat să o interneze pe Maddie într-un spital de boli mintale, susținând că are o afecțiune neurologică cauzată de anxietate, a explicat mama ei. Atunci au găsit alte persoane care se confruntau cu reacții adverse similare, care i-au pus în legătură cu profesioniști din domeniul medical care investigau reacțiile adverse la vaccinuri.

Mama lui Maddie a declarat că fiica ei - care stătea lângă ea în timpul evenimentului într-un scaun cu rotile - a fost la urgențe de 9 ori, a fost internată de 3 ori și a petrecut două luni în spital.

„Tot ce ne dorim este ca Maddie să fie văzută, ascultată și crezută, pentru că nu a fost așa. Și vrem ca ea să primească îngrijirea de care are nevoie cu disperare, pentru a putea reveni la normalitate”, a declarat mama victimei.
 
 
VIDEO cu victime ale vaccinării Covid: