ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt de părere că certificatul verde este absolut necesar, se face o presiune extraordinară asupra noastră, sute de telefoane primim în fiecare zi, legate de certificatul verde, de la justificări religioase, la alte forme pseudoștiințifice. Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim Idioții Europei, a spus azi Vasile Dîncu, Eminența Cenușie a Dinozaurilor Roșii, recte PSD. Să întoarcem și noi vorba „expertului” Cherecheș atunci: dacă deranjează, înseamnă că e bine!

Totodată, un comentator ActiveNews ne-a semnalat o inițativă a societății civile românești reactive:

„După cum probabil știi, se încearcă legiferarea Certificatului verde (ulterior de vaccinare) la nivel național.

Fă și tu ceva! Trimite SMS-uri catre toți deputatii - sau chiar sună-i, după cum recomandă avocata Elena Radu - (Nota Red) - cerându-le să nu voteze astfel de proiecte de lege.

Îți ia mai puțin de 1 minut!”


Iată detaliile:


IMPORTANT! SE ÎNCEARCĂ ELIMINAREA NEVACCINAȚILOR DIN SOCIETATE


Momentan există 4 proiecte de lege ce urmează să fie dezbătute în Camera Deputaților cât de curând:

1. Proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a tuturor: PL-x 399/2017

2. Folosirea certificatului verde (de vaccinare) la nivel național: PL-x nr. 393/2021

3. Folosirea certificatului verde ca să poți munci: PL-x nr. 545/2021

4. Introducerea loteriei vaccinării, 100 lei / lună pentru vaccinați și folosirea certificatului de vaccinare al UE: PL-x nr. 486/2021

Toate aceste proiecte de lege încearcă prin orice metode să te facă să te vaccinezi ori prin forță, constrângere, sau prin ademenire.

Ce poți face:

1. Descărcă și completează acest document și depune-l la birourile parlamentare ale județului din care faci parte. Cere un număr de înregistrare de la biroul parlamentar.

Lista deputaților către care poți depune documentul o găsești aici: listă deputați pe circumscripții electorale, selectând județul din care faci parte.

Apăsând pe numele fiecărui deputat în parte, găsești adresa biroului parlamentar.

2. Trimite SMS-uri tuturor deputaților la numerele de telefon numere telefon deputați.pdf. Scrie-le așa solicitare deputat.pdf, copiind textul din PDF și completându-l cu datele tale.

Poți să trimiți SMS și către toți deputații deodată, copiind numerele de telefon acestea, gata de copiat și lipit și completând documentul solicitare deputat.pdf cu datele tale.

3. Trimite e-mail-uri către adresele acestea, gata de copiat și lipit în câmpul de "Către" a compunerii e-mailului. Astfel se poate trimite e-mail către toți deputații deodată, scriindu-le așa solicitare deputat.pdf, copiind textul din PDF și completându-l cu datele tale.

 

În ce situație ești?

ATENȚIE! Toate DOCUMENTELE servesc ca și model de pornire și trebuie adaptate in funcție de situația în care te afli ! ASIGURĂ-TE CĂ AI ÎNȚELES BINE CONȚINUTUL LOR ÎNAINTE DE A LE TRIMITE!

Cum poți să te asiguri? Vezi la PENTRU LIBERTATE INFO