ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Israelienii au aruncat mai multe bombe în Gaza, în aceste zile, decât au aruncat americanii într-un an întreg în întreg Afganistanul”, spune Dr. Gabor Maté, un evreu maghiaro-canadian fost sionist, într-un interviu tradus de Ionel Trandafir și distribuit pe canalul său de Rumble:

Dr Gábor Maté și-a dedicat cea mai mare parte a vieții sale profesionale tratamentului și cercetării în domeniul dependenței, precum și îngrijirii paliative. S-a născut la Budapesta la 6 ianuarie 1944, a scăpat de crimele și deportările regimului horthyst antisemit și a emigrat împreună cu familia sa în Canada în 1956. În interviul de mai sus reputatul specialist analizează ceea ce nu ar vrea să denumească astfel dar trebuie să admită că aceasta este, și anume „GENOCIDUL DIN GAZA”.

Într-un al doilea film tradus și publicat de Ionel Trandafir, un „conspiraționist” prezintă ceea ce consideră el și echipa sa că se află în spatele exterminării palestinienilor din Gaza. Acest film expune ceva atât de diabolic, atât de malefic, atât de halucinant și șocant, încât multora le va fi greu să creadă, spune traducătorul. Un documentar intitulat „Misterul lui Israel - rezolvat”. VIDEO: