ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artizanii Marii Resetări au trecut la faza a II-a, după cum analiza și Adrian Pătrușcă, Pe valul IV al COVID-19 se lansează faza a II-a a Marii Resetări: „Pandemia Cibernetică”.

Evenimentul a fost sponsorizat între alții de cea mai mare bancă a Rusiei - SBERBANK - care a pus la dispoziție întreaga înregistrarea a conferinței chiar înaintea organizatorilor, conform sursei oficiale a evenimentului, Cyber Polygon.

Ecosistemul SBER oferă o gamă largă de servicii care răspund nevoilor zilnice ale clienților individuali și ale întreprinderilor.

În centrul ecosistemului se află SBERBANK, cea mai mare bancă din Rusia și una dintre cele mai importante instituții financiare globale. Aceasta deține aproape o treime din activele agregate din sectorul bancar rusesc. Principalul acționar al Sberbank este Guvernul Federației Ruse, reprezentat de Ministerul de Finanțe.

Banca deservește clienți din 18 țări. Are o rețea de distribuție majoră în Rusia, cu aproximativ 14.000 de sucursale. Operațiunile sale internaționale (filiale, sucursale și birouri de reprezentare) includ Marea Britanie, SUA, CSI, Europa Centrală și de Est, India, China și alte zone geografice.

Evenimentul Cyber Polygon a fost dominat la sponsori de firme rusești private și de stat, printre care se numără Agenția oficială de presă a Rusiei TASS, televiziunea ruseasca NTV, Grupul Mail.ru, platforma rusă de internet OZON, rețeaua rusească de supermarketuri HOFF, grupul rusesc de telecomunicații MTS si câteva companii din Kazahstan. 
 
De asemenea, corporația americană producătoare de tehnologie, IBM, cu sediul la New York, s-a numărat printre giganții Big Tech care au sponsorizat evenimentul.

În adresarea lui, Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial, a afirmat că internetul are și el nevoie de un vaccin pentru a fi protejat de atacuri.

Vă oferim și noi filmarea: ( la 2:15:05 se adresează Schwab):

Sau direct în rusă: