ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapperul Coolio, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit mort pe podeaua unei băi din Los Angeles. Potrivit echipajului de ambulanță, artistul ar fi suferit un stop cardiac. El a fost declarat mort la fața locului, potrivit Gateway Pundit.

"Managerul de lungă durată al lui Coolio, Jarez, spune că Coolio a mers la baie în casa unui prieten, dar când nu a venit după un timp... prietenul a continuat să-l cheme, iar în cele din urmă a intrat și l-a găsit pe Coolio întins pe podea".

"Ni s-a spus că prietenul a chemat salvarea, care a sosit și l-au declarat pe Coolio mort la fața locului - iar Jarez ne spune că paramedicii suspectează că a suferit un stop cardiac. Cauza oficială a morții nu a fost stabilită", continuă raportul.

Coolio - al cărui nume real era Artis Leon Ivey Jr. - postase pe Instagram un videoclip cu ultima sa apariție pe scenă, cu patru zile înainte de deces. Acum e mort:
 
 
 
 
 
Piesa care l-a consacrat pe Coolio: