ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CDC a actualizat vineri datele din sistemul de raportare a efectelor adverse post-vaccinare VAERS. Astfel, până la data de 5 martie 2021, în urma injectărilor cu vaccinurile experimentale împotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer și ModeRNA, s-au înregistrat 31.079 de reacții adverse, inclusiv 1.524 de decese, relevă publicația Vaccine Impact.
   
  
Din cauză că unele cazuri au multiple vaccinări și simptome, unui singur caz îi pot fi atribuite mai multe intrări în tabelul de mai sus. Așa se explică de ce totalul cazurilor este mai mare decât 31.079 (numărul cazurilor găsite) și de ce procentajul total este mai mare de 100.
 
În plus față de cele 1.524 de decese înregistrate, au mai fost 5.806 prezentări la urgență, 630 dizabilități permanente și 3.477 spitalizări.

CDC și-au actualizat în 9 martie și pagina „Evenimente adverse selectate raportate după vaccinarea COVID-19” și, potrivit acestui raport, VAERS a primit 1.637 raportări de decese survenite în urma „vaccinărilor COVID”, cu peste 100 mai mult decât apar în baza de date VAERS.