ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ziua de Buna-Vestire, declarată de Biserică și sărbătoare a femeii creștine, doctorița română Camelia Smicală din Finlanda ne dă o veste bună în privința redobândirii copiilor ei:„Azi am avut ședință la social.

De Buna Vestire, am primit vestea că nu vor aștepta cele 6 luni, ci vor încheia procesul în iunie.

Slavă Domnului și Măicuței!

Mulțumim vouă! Sunteți familia noastră și vă iubim pe toți”, a scris dr. Camelia Smicală pe Facebook.

După cum ActiveNews a relatat anterior, doctorița română din Finlanda și-a primit copiii înapoi pe 25 februarie 2021, inițial pentru o perioadă limitată la 6 luni, după aproape 6 ani de când aceștia fuseseră ridicați abuziv și instituționalizați de lucrătorii unui serviciu social local, urmare a unei plângeri mincinoase din partea fostului ei soț, un finlandez violent și alcoolic.

Noutatea primită de Buna-Vestire este că perioada de probă privind reinserția familială a copiilor nu va mai fi de 6 luni, ci va fi redusă la jumătate. Copiii sunt deja acasă, iar familia Smicală își va putea vedea de viață fără alte intervenții din afară începând din luna iunie 2021.