ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia Curții Supreme a SUA de a legaliza căsătoriile homosexuale pe întreg teritoriul american a stârnit un val de reacții negative, dar și pozitive, pe rețelele de socializare. 

Cei care erau favorabili acestei decizii erau invitați să-și coloreze poza de profil în culorile steagului LGBT. În schimb, la inițiativa unor tineri, cei care doreau să-și manifeste nemulțumirea erau invitați să-și coloreze poza în culorile steagului național.

Dacă am avut un secretar de stat în Ministerul Muncii care a salutat decizia, iată că avem și prima reacție negativă a unui om politic român.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe și-a colorat poza de profil în culorile tricolorului, postând următorul mesaj pe pagina sa de facebook.

"Susțin familia creștină și valorile morale tradiționale. Căsătoria este un act sacru luat naștere din uniunea liberă a unui bărbat cu o femeie. Să spunem DA pentru familie și pentru spiritul în care ne-am născut și am fost crescuți ! România noastră nu are nevoie de relativism găunos ci are nevoie de valori sănătoase și cu adevărat creatoare ! Doamne ajută !", a scris tânărul om politic.