ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, declara sâmbătă că certificatul verde, în contextul european, este o prioritate și pentru români, însă o primă decizie a Tribunalului UE din 5 noiembrie  i-a cam dat planurile peste cap liderului PSD.

Cu toate acestea, Ciolacu se arăta optimist în privința proiectului de lege privind obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă, potrivit declarației sale:

"Cred că certificatul verde, în contextul european, este o prioritate și pentru români. L-am urmărit și eu ieri pe domnul Rafila și la televizor, am vorbit cu dânsul la telefon, am vorbit și cu liderul de grup, cu domnul Simonis și am văzut amendamentele pe care le propune și domnul Cercel pentru acest certificat verde și cred că vom ajunge la o concluzie așteptată și predictibilă pentru români", a declarat Ciolacu, citat de Știripesurse.

Însă, mai optimiste par comentariile românilor la aflarea veștii că liderul PSD a și anticipat votul pe certificate. Vă prezentăm câteva comentarii savuroase:

„bai ciolace in contex european nivelul de trai este mult mai ridicat ca in romania ,mata-mare a fost vreo data pe coasta de azur ,tactu- mare s-a plimbat vreo data cu iahtul (in contex european)”.

„De fapt o sa porneasca tavalugul social care are sanse sa spulbere toate scursurile de la putere in perioada urmatoare. Vreti romani furiosi in strada? Veti avea si asta!”

„Vomit. Tot ce a propus PNL nu e bun ,e kk. Trebuie " spekialistii" de la pesedeu-bideu să dea ordinul. Se vede de la o poștă că vă doare in "curte "de oamenii de rând. Ați făcut atâta propagandă de doi ani de nu mai sunteți la butoane ,că din cauza voastră mor atâția . Voi nemernicilor ați interzis vaccinul ,iar acum faceți cale întoarsă că vi sa promis marea cu sarea . Comuniști analfabeți!!!!”

„Securistule de 30 ani a.m votat PSD și sîntem o familie citită,nu analfabeți fără dinți cum ne fac peneliștii.....ai spus anticipate. Fără certificat verde.... acum ne.ai trădat....ne vedem la vot....”

„Este o prioritate pentru **** jeg vândut puscariabil, slugă a lui Werner ”, au fost câteva dintre comentariile internauților.