ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Florin Cîțu a vorbit despre condițiile renunțării la mască, dar și despre sectoarele economice. Acesta a declarat că „nu se poate vorbi în perioada imediat următoare de a redeschide un sector sau altul în totalitate”, potrivit AlephNews

Cîțu a precizat , referitor la renunțarea obligativității măștii, că „Trebuie să ne gândim la a renunța la mască după ce avem acea țintă de 10 milioane de cetățeni vaccinați, până atunci nu are rost să discutăm despre așa ceva”

Totodată, premierul a discutat și despre posibilitatea deschiderii mai rapide a restaurantelor, declarând că „Toate propunerile vor fi discutate în acest comitet interministerial. Cred că pentru perioada imediat următoare putem să vorbim doar de teste-pilot, de evenimente-pilot, nu putem să vorbim în perioada imediat următoare de a redeschide un sector sau altul în totalitate. Dar sunt deschis tuturor propunerilor, vreau să le văd pe masa comitetului interministerial și vom lua o decizie cu toții... nu se poate vorbi în perioada imediat următoare de a redeschide un sector sau altul în totalitate”.