ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Iohannis execută la americani: Maia Sandu, Președinta României”… „SIS: El ne bagă în război”…„Gata, Propaganda deja o dă Mama Românilor”… Și, ghinion, vorba girantului noului ”proiect de țară” soroșist prevăzut pentru România, dezvăluirile „loviturilor” din 3 noiembrie, 8 noiembrie și 9 noiembrie sunt confirmate într-un ritm deja alarmant de ultimele evenimente de la Chișinău.

Acolo unde președinta Maia Sandu, îndeaproape consiliată de puzderia de alți ”frați si surori” soroșiști cu care a împânzit Guvernul ”pro – occidental” al Republicii Moldova are priorități halucinante. Astfel că, în timp ce tot mai mulți moldoveni ies în stradă strigându-și disperarea de a nu mai avea cu ce plăti facturile la energie, Maia Sandu ripostează, prin șeful SIS, Alexandru Musteață, cu ”percheziții preventive” și ”scoaterea în ilegalitate” a unui partid totuși parlamentar, indiferent de numele acestuia. Însă, pentru a celebra vizita președintei Comisiei Europene, ”legesebista soroșistă” Maia Sandu a avizat implementarea de îndată a unui program național. Nu unul de venire în sprijinul muritorilor de foame din Basarabia… Ci constând în promovarea în școlile din Republica Moldova a ”oportunităților” copiilor de a își schimba sexul, pe banii statului olandez, încă din clasa a doua!

Ștefan cel Mare era gay…?

Spre deosebire de Zelenski – cel prezentat în sondajele de opinie ale propagandei operative iohanniste drept un lider surclasat de încrederea oarbă pe care românii ar avea-o peste noapte doar în Maia Sandu – președinta Republicii Moldova nu i-a cerut Ursulei von der Leyen bani pentri a depăși criza din țara sa.
 


În schimb a dat-o pe spate pe președinta Comisiei Europene prin lansarea oficială, în Republica Moldova, a campaniei naționale ”Copii LGBT în școala ta”! Și de parcă nu ar fi fost de ajuns sprijinul acordat campaniei coordonate, cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei, de ”experta în drepturile omului” Tatiana Corcebaș Onica, cele mai importante site-uri LGBTQ din Occident abundă în ultimele zile de reclama la ”CHIȘINĂU – GAY TRAVEL GUIDE”… Cu poza lui Ștefan cel Mare și Sfânt, cu crucea în mână, pe fundal… Noua ”imagine de țară” a Republicii Moldova, mai ceva și decât ”Frunza” Elenei Udrea…