ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Că nu stăpânește deloc bine limba română și nu are proprietatea cuvintelor e ceva la ordinea zilei pentru userista Clotilde Armand, care se proclamă victorioasă la alegerile pentru primăria Sectorului 1.

Duminică, Clotilde Armand a mai dat o mostră de demolare a limbii române. „Promenada verde de 44 de km va fi și pentru bicicliști, oameni care vor spațiul de procreere”, a spus userista, potrivit EVZ.

„Promenada verde de 44 de kilometri va fi și pentru bicicliști, oameni care vor spațiul de procreere (n. procreare)”, a anunțat duminică primarul validat al Sectorului 1, Clotilde Armand.
 
În discursul său, Clotilde Armand a explicat ce vrea cu acești 44 de kilometri. „E proiectul meu de suflet. Primul lucru trebuie să facem un cadastru. Când îl vom face vom vedea unde se extinde domeniul public. Promenada verde de 44 de km va fi și pentru bicicliști, oameni care vor spațiul de procreere. Va fi o bulă de oxigen care va traversa sectorul 1 și le va permite celor care vor locui în apropiere să ajungă la Promenada Verde pe străduțe. Vor putea ajunge și pe bicicletă. Ea va fi o Revoluție. Se numește transport durabil. Asta va dura un an, pentru că e doar o Promenadă Verde care trebuie amenajată. Cadastrul și Promenada Verde”.