ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pro TV a redifuzat un episod pro vaccinare din serialul Las Fierbinți, cu Adrian Titieni în rolul doctorului care încearcă să spulbere „teoriile conspiraționiste” care au ajuns în satul Fierbinți.
 
Lansat inițial pe 30 septembrie 2021, episodul a fost redifuzat de echipa PRO, joi, 24 noimebrie. După difuzare, PROTV și-a cerut scuze, motivând că a fost o eroare de sistem. 
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „PRO TV 1h- În această seară, din cauza unei erori de sistem, a fost difuzat un episod neplanificat din serialul Las Fierbinți. Ne cerem scuze pentru situația creată și profităm să vă mulțumim pentru faptul că sunteți alături de noi de atâț›ia ani. Vă invităm să rămâneți aproape de personajele voastre preferate care vor trece, în continuare, prin noi aventuri neașteptate. TușialÈi476 122 comentarii 5 distribuiri”

Episodul pro-vaccinare, difuzat „din greșeală” (VIDEO):
 

Serialul Las Fierbinți a ajuns în prezent la sezonul 22. În locul episodului pro vaccinare, echipa PRO trebuia, în mod normal, să difuzeze episodul 34.