ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 2 noiembrie 2021, Valeriu Gheorghiță susținea o conferință de presă alături de un fost fotomodel care se ocupa și el de vaccinarea românilor cu seruri experimentale ale căror efecte adverse grave include și moartea, recte Andrei Baciu.

În conferință, după cum a scris ActiveNews, Gheorghiță mințea cu nerușinare că toate cazurile de miocradită suferite de tinerii vaccinați din România au avut o evoluție foarte bună.

Unul dintre cazurile despre care noi am relatat este cel al lui Bogdan Dragoteanu din Cluj-Napoca, un student care și-a văzut moartea cu ochii după ce s-a vaccinat cu serul Covid de la Pfizer. Bogdan a petrecut 3 luni în Spitalul Fundeni și a fost mult timp dependent de un tratament costisitor cu antiinflamatoare, pe care statul român nu-l decontează, fiind considerat „off-label”.

De atunci s-au mai îmbolnăvit de boli ciudate și galopante, ca „turbo-cancerele”, sau au murit subit, mii de români.

Dincolo de minciunile imberbului responsabil în mare parte de toate aceste crime am reținut la rubrica Remember Plandemia și faptul că miocradida afectează „cel puțin două organe... și inima și cordul”. 

Acesta este omul care a coordonat campania de vaccinare în România. Acum e liber și se bălăcește prin jacuzzi-uri cu fotomodele, de data asta feminine. Tinerii mor.

Nu mai avem nimic de adăugat.

VIDEO: