ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania aeriană Southwest Airlines a  declarat că angajații săi trebuie să fie complet vaccinați până la 8 decembrie pentru a putea continua să lucreze la compania aeriană. Southwest a devenit a doua companie aeriană cu sediul în Texas care solicită vaccinul pentru angajații săi, după ce American Airlines, cu sediul în Fort Worth, TX, a anunțat aceeași cerință cu câteva săptămâni înainte, relatează Daily Veracity.

Southwest Airlines a anulat sâmbătă peste 30% din zborurile sale, ceea ce a lăsat mii de pasageri blocați, deoarece din partea companiei aeriene au venit motive mixte pentru anulări.

Comunicatul oficial publicat pe Twitter spune că întârzierile sunt direct legate de „probleme de vreme”, însă unii spun cu totul altă poveste.

Nu este vorba de vreme rea, așa cum susține Southwest. Și nici nu este vorba de probleme legate de controlul traficului. Așadar, ce este? Alte companii aeriene nu au avut anulări în masă.

Cunoscutul broadcaster Stew Peters spune că este vorba probabil de mandatele de vaccinare pe care Southwest tocmai le-a stabilit pentru tot personalul - și, spune el, "există rapoarte conform cărora și piloții se alătură rezistenței", chiar dacă sindicatul piloților neagă acest lucru.

La scandal se adaugă rapoartele despre un pilot care a murit în timpul zborului în ultimele 10 zile. Copilotul a spus că a murit subit. Copilotul a mai împărtășit că pilotul a spus că tocmai își făcuse a doua doză de vaccin anticovid cu câteva zile înainte.

"Este mult mai mare decât cred oamenii", ar fi spus copilotul. Nu numai că zborurile sunt deviate din cauza piloților cu dureri în piept. De asemenea, un pasager cu dureri în piept a forțat o aterizare de urgență. Un pilot din Seattle a fost găsit mort pe podea din cauza unei embolii; însoțitorii de bord nu se mai întorc în "masă" la serviciul activ după vaccin. Alți doi au fost găsiți morți la scurt timp după vaccinare. În plus, șapte însoțitori de bord cu sediul în Atlanta au fost infectați recent.

Un pilot vaccinat s-a ales cu o infecție și a murit de insuficiență renală. Iar rapoartele continuă să apară, iar companiile aeriene își păstrează comunicațiile sigilate. Deci, ce se întâmplă aici? "Un pilot a murit, iar mass-media mușamalizează complet toată povestea", spune Peters pentru Mercola.
 
Imagine