ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


TRANSMISIA ÎN DIRECT S-A ÎNCHEIAT. PUTEȚI URMĂRI TRANSMISIA INTEGRALĂ AICI.
Vom reveni cu extrase ale fiecărui medic participant și mărturii ale victimelor vaccinurilor.
 
 

Vedeți prima expunere, aici:
 
 
Vineri, 10.02.2023, a avut loc la Parlament conferința cu tema „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” la care au participat în premieră majoritatea medicilor români proscriști în timpul pandemiei create de mijloacele internaționale și locale de dezinformare în masă.
 
Evenimentul s-a desfășurat între orele 10:00 - 17:00, la Palatul Parlamentului, corp B2, et 3, cam 3115. Accesul- pe poarta dinspre Parcul Izvor, intrarea A3S2, transmit organizatorii.

Vorbitori în cadrul dezbaterii au fost:
 
Dr. Damian Baciu,
 
Prof. Dr. Leon Zăgrean,
 
Dr. Anca Nițulescu,
 
Dr. Mihaela Secară,
 
Dr. Răzvan Constantinescu,
 
Dr. Carmen Oțelea,
 
Dr. Mircea Pușcasu,
 
Dr. Geanina Hagimă,
 
Dr. Adrian Cacovean,
 
Dr. Dragoș Dinulescu,
 
Dr. Sorin Muncaciu. 

Temele abordate au făcut referiri la adevăruri medicale care au fost ascunse populației, la abuzuri și responsabilități, la presiuni și încălcări de drepturi, precum și la efecte adverse grave produse ca urmare a inoculării produselor experimentale prezentate drept "vaccinuri sigure și eficiente”. 

Persoane care au suferit reacții adverse grave și-au relatat experiențele. Au fost binevenite cadre medicale (medici, asistente) care doresc să vorbească despre cum au fost respectate, sau nu, jurământul lui Hipocrat, independența profesională și consimțământul informat. 

Au fost invitați să participe și reprezentanți ai mass-media. Detalii despre eveniment se pot obține la numărul de telefon 0736 933 157, mai transmit organizatorii.

ActiveNews va transmite Conferința ÎN DIRECT.