ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hotărând că administrația Biden și-a depășit atribuțiile constituționale, un judecător federal din Georgia a blocat marți restul ordinelor președintelui privind impunerea vaccinării COVID-19 în cadrul companiilor, prin care milioane de angajați ai antreprenorilor federali erau obligați să se vaccineze, informează WND.

Procurorul general republican al Carolinei de Sud, Alan Wilson, care s-a alăturat procesului, a declarat într-un comunicat: „Abuzul de putere al administrației Biden a fost blocat din nou”.
 
Reuters a informat că judecătorul districtual american Stan Baker din Savannah a afirmat că Biden nu a fost autorizat în mod explicit de Congres să impună o cerință care va avea „o semnificație economică și politică vastă”.
 
O curte de apel federală din New Orleans a suspendat deja cerința lui Biden ca întreprinderile cu mai mult de 100 de angajați să se vaccineze sau să își testeze săptămânal angajații. Săptămâna trecută, o instanță a blocat cerința ca majoritatea lucrătorilor din domeniul sănătății să se vaccineze. Cu toate acestea, ordinul administrației Biden pentru militari și pentru angajații guvernamentali civili a supraviețuit contestațiilor în instanță.

Statele Georgia, Alabama, Indiana, Indiana, Kansas, Carolina de Sud, Utah și Virginia de Vest s-au alăturat procesului antreprenorilor federali, împreună cu un sindicat al antreprenorilor din domeniul construcțiilor.

Conform ordinului abuziv al Administrației Biden, contractorii federali ar fi trebuit să se asigure că angajații lor sunt complet vaccinați până la 18 ianuarie.
 
Guvernatorul Statului Texas, Greg Abbot, a anunțat pe Twitter:
 
„O instanță federală din Georgia a emis o ordonanță națională împotriva obligativității de vaccinare a contractorilor federali. Acum TOATE ordinele de vaccinare ale Administrației Biden au fost oprite. Acum, conform Ordinului meu, dispozițiile de vaccinare nu sunt permise în Texas.”