ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer, avertizează că riscul ca un copil să moară de la „vaccinurile” Covid este de 50 de ori mai mare decât riscul de a fi răpus de virusul în sine.


„Aceste vaccinuri Covid nu sunt sigure”, a declarat Dr. Yeadon luna trecută, în cadrul emisiunii War Room, găzduită de Steve Bannon.

„Conceptul bazat pe gene face ca organismul să producă proteina spike a virusului, iar noi știm - și știm de ani de zile - că proteina spike a virusului declanșează cheaguri de sânge”, explică Yeadon. „Aceasta este o problemă fundamentală”.

Dr. Yeadon a subliniat că numărul astronomic de efecte adverse ale „vaccinurilor” Covid ar fi trebuit să ducă la suspendarea lor.

„Aici este adevărata problemă”, a spus el. „Sunt tată și bunic. Tinerii nu sunt predispuși la Covid-19.”

„Ei nu sunt în pericol”, nu tinerii, a spus Dr. Yeadon. „Prin urmare, este o nebunie să-i vaccinăm cu ceva care îi poate ucide de 50 de ori mai ușor decât virusul în sine.”

„Dacă vă uitați, începând cu luna ianuarie a acestui an, și comparați fiecare lună cu oricare dintre anii precedenți... numărul (reacțiilor adverse) este pur și simplu uriaș”, a spus el. „Este de 50 și 100 de ori mai mare. Nu sunt datele mele, ci datele publice din SUA.”

Dr. Yeadon a declarat că sistemul VAERS a raportat aproximativ 5.000 de decese cauzate de „vaccinurile” Covid în primele șase luni ale anului 2021 (mai exact, între 14 decembrie 2020 și 25 iunie 2021, au fost raportate la VAERS un total de 6.985 decese - n.r.).

„În mod normal, numărul era de aproximativ 200 pe an, pentru toate vaccinurile la un loc", a spus el.

„Este cumplit, pur și simplu”, a spus Dr. Yeadon. „Toate aceste (vaccinuri) ar fi trebuit să fie retrase”.

Dr. Yeadon a explicat, de asemenea, modul în care „vaccinurile” Covid au fost aprobate fraudulos, fără ca măcar să se dovedească a fi eficiente.

„Sunt pro-vaccinuri, dar sunt și pro-siguranța vaccinurilor”, a declarat dr. Yeadon. „Cea mai mare problemă a mea cu vaccinurile Covid este legată de îngrijorările serioase privind siguranța” lor.

„Acestea nu au fost testate suficient”, a explicat el. „În opinia mea, au fost aprobate pentru utilizare de urgență în mod fraudulos, deoarece nu ar trebui să o facă dacă există medicamente sigure și eficiente. Și există. Doar că au fost ascunse”.

Yeadon a declarat că hidroxiclorochina, ivermectina, azitromicina și steroizii inhalați sunt toate sigure și eficiente în tratarea coronavirusului. Fiecare dintre ele a fost suprimată de Dr. Fauci, de unii membri ai comunității științifice (conectați la interesele și banii Big Pharma) și de mass-media.

 
Cât de sigură este administrarea acestei injecții Covid la copii alături de ZECI de alte vaccinuri deja recomandate până la vârsta de 18 ani? 
 
Publicația NaturalHealth365 observă un aspect trecut, în general, cu vederea legat de vaccinarea anti-Covid a copiilor: 

„Conform actualei scheme de imunizare recomandate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) din SUA, copiii primesc, literalmente, ZECI de injecții înainte de a împlini 18 ani. Acest lucru îi face pe mulți părinți să-și pună problema dacă adăugarea acestui nou tip de injecție pe listă este sigură.

CDC spune că injecția COVID 'poate fi acum administrată fără a se ține cont de calendarul' altor injecții recomandate pentru vârsta copilăriei, insistând asupra faptului că este în regulă să se administreze mai multe injecții unui copil în aceeași zi. Această nouă poziție se datorează 'datelor consistente' privind siguranța injecției COVID, afirmă agenția guvernamentală. Cu toate acestea, în paragraful anterior de pe site-ul lor, CDC afirmă că 'nu sunt disponibile date pentru vaccinurile COVID-19 administrate simultan cu alte vaccinuri'.

Cu alte cuvinte, chiar dacă în prezent nu există date care să dovedească dacă este sigur să se administreze vaccinurile COVID în același timp sau aproximativ în același timp cu alte vaccinuri, CDC recomandă, totuși, acest lucru.”