ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Episcopia Hușilor sprijină Spitalul Județean de Urgență din Vaslui în lupta împotriva noului coronavirus (Covid-19), prin donarea sumei de 20.000 euro către instituția medicală, cu susținerea mai multor sponsori. Instituția eclezială mai pune la dispoziția spitalului și o ambulanță, informează Basilica.ro

Suma de bani a fost oferită pentru achiziționarea unui aparat pentru depistarea Covid-19, instrument de care unitatea medicală ducea lipsă până în prezent.

Autospeciala medicală va fi pusă la dispoziția Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui. La rândul ei, instituția eclezială o primise ca donație de la „Crucea Roșie Bavareză”.

Episcopia Hușilor a distribuit persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu, precum și vârstnicilor, peste 1500 de kilograme de alimente.