ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Timp de luni de zile, populația britanică a fost înșelată cu povești conform cărora în Regatul Unit există doar 5 milioane de persoane care au refuzat vaccinul. Dar astăzi putem dezvălui că aceasta este o minciună, relatează Daily Expose.

Un raport oficial al guvernului britanic dovedește că numai în Anglia există aproximativ 23,5 milioane de persoane care nu au primit nicio doză de vaccin Covid-19.

 

În septembrie, britanicii au fost informați că există 5 milioane de britanici care au refuzat până acum vaccinurile experimentale. Sir Patrick Vallance, consilierul științific principal al Marii Britanii și fost președinte al GlaxoSmithKline, a anunțat într-o ședință televizată despre Covid-19 că "Există aproximativ cinci milioane de persoane care sunt eligibile pentru vaccinuri acum și care nu au fost vaccinate".

Ei bine, se pare că cei "sau cam așa ceva" reprezintă aproximativ alte 10,3 milioane de persoane numai în Anglia, începând cu 17 decembrie 2021, ceea ce aduce totalul general al persoanelor eligibile pentru a primi vaccinul Covid-19 la 15,3 milioane, și la 23,5 milioane dacă includem toți copiii cu vârsta sub 12 ani.

Populația Angliei este de aproximativ 56 de milioane de locuitori, iar potrivit "Statista", cifrele pentru 2020 arată că aproximativ 3,23 milioane dintre aceștia au vârsta de 4 ani sau mai puțin, iar alte 3,54 milioane au vârste cuprinse între 5 și 9 ani.
 

Site-ul "Statista" precizează, de asemenea, că aproximativ 3,44 milioane au vârste cuprinse între 10 și 14 ani, astfel încât, dacă împărțim acest număr în mod egal la cinci și apoi îl înmulțim cu doi, putem calcula aproximativ numărul de copii de 10 și 11 ani și putem calcula populația totală a Angliei eligibilă pentru vaccinul Covid-19, care este, desigur, toată lumea cu vârsta de peste 12 ani.

Această ecuație totalizează 1,38 milioane, prin urmare, în Anglia, există aproximativ 8,2 milioane de copii cu vârsta sub 12 ani și 47,8 milioane de copii eligibili pentru vaccinarea cu Covid-19.