ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tanczos Barna, ministru al Mediului din partea UDMR și fost președinte al Federației Române de Hochei pe Gheață, a apărut, de Ziua Națională a României, într-o fotografie, purtând tricoul naționalei de hochei a Ungariei, relatează Playsport.
 
Deși el susține că poza a fost făcută în 2016, opinia publică din România s-a „inflamat” în contextul Zilei Naționale a României.
 
Poza în care Tanczos Barna apare în tricoul naționalei de hochei pe gheață a Ungariei. Sursă: gsp.ro
 
(Poza în care Tanczos Barna apare în tricoul naționalei de hochei pe gheață a Ungariei. Sursă: gsp.ro)

„E o poză făcută la 25 noiembrie 2016, de la vizita unei delegații maghiare. Am făcut schimb de tricouri. Ei au primit echipament al Academiei, noi, tricouri ale Ungariei. Eu am trei tricouri dragi: al naționalei României de la FOTE 2013, de la Brașov, acesta al Ungariei și un echipament al Finlandei, pe care l-am primit cadou când am împlinit 30 de ani din partea unui prieten. România, Ungaria și Finlanda sunt echipele pe care le susțin când merg la un meci de hochei”, a declarat Tanczos Barna.

Tot de Ziua Națională a României, Sepsi Sf. Gheorghe este singurul club din Superliga care a ales să nu transmită niciun mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, potrivit Pro Sport.

Conform sursei citate, 15 cluburi din totalul de 16 care evoluează în prima ligă a României au onorat Ziua Națională prin intermediul rețelelor de socializare, singurul care lipsește de pe lista prim-divizionarelor fiind Sepsi Sf. Gheorghe.