ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La marele protest organizat de societatea civilă românească în Piața Victoriei, pe 2 octombrie, a răsunat în Piața Victoriei și Imnul Golanilor Anti-Vacciniști, cântat de colegul nostru polivalent Vlad Pârău, teleportat și la Sibiu, pe care îl puteți urmări în filmarea de mai sus.

De asemenea, mai jos avem un fragment video din intervenția doamnei doctor Oana MIhaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh dr. Luca” Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău, care explică ca pentru arafați și cîți de ce pașaportul de vaccinare este un abuz de la cap la coadă.

Vedeți și Protopsaltul Mihail Bucă, prezent în mijlocul manifestațiilor din București: „Nimeni nu trebuie să ne dezbine, toți plătim aceleași taxe, și cei nevaccinați și cei vaccinați! UNITATE, Frați Români!!!!”

Vom reveni cu noi imagini și filmări de la evenimentul care a reunit în Capitala României circa 30.000 de români care au sfidat restricțiile aberante ale Regimului Iohannis în numele Libertății.

Până atunci vă invităm să vă alăturați MANIFESTULUI INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Dr. Oana Mihaela Secară în Piața Victoriei - VIDEO: