ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De 2 ani avem o pandemie generată de un virus. După 2 ani nu se știe de fapt mai nimic oficial despre acest virus. Avem un număr mare de persoane decedate zilnic despre care ni se spune că au decedat toate din cauza virusului, în condițiile în care în protocoale și metodologii se prevede că orice deces este considerat deces COVID-19, indiferent dacă a fost confirmat sau nu confirmat pozitiv și indiferent dacă avea sau nu boli grave preexistente care ar fi putut genera decesul.

Există numeroase discuții în mediul public cu privire la tratamentul administrat bolnavilor de COVID-19, mai ales celor internați la ATI. Există multe nelămuriri și incertitudini cu privire la câți decedează și câți nu din cauza COVID-19 din numărul de decese care ni se prezintă zilnic.

Cu toate acestea, autopsiile sunt interzise, persoanele decedate sunt ”sigilate” și declarate moarte de COVID-19 în statisticile oficiale care ni se prezintă în ritm de mitralieră și suntem terifiați zilnic cu numărul de decese pe care le creează virusul.

Nu știm încă și se pare că în acest ritm nu vom afla niciodată adevărul.

Pentru a afla adevărul, singurii care pot să ajute concret la aflarea lui sunt în primul rând membrii familiilor decedate.

Știm că este greu ca atunci când îți moare cineva drag să te mai gândești la altele și să mai ai putere să vrei să afli vreun adevăr atunci când afli că ți-a murit, fratele, sora, mama, tatăl, bunicii... Însă, dacă ai cea mai mică suspiciune că membrul familiei tale nu a decedat din cauza COVID-19 sau că tratamentul care i-a fost administrat i-ar fi cauzat decesul, poți să contribui la aflarea adevărului.

Pentru asta, trebuie să ai puterea să ceri autopsia medico-legală pentru a afla cauza reală a decesului.

Ca să obții o asemenea autopsie trebuie ca după ce afli de deces, fără să ridici corpul persoanei decedate de la morga spitalului, să formulezi o plângere penală la parchetul de pe lângă tribunalul în care se află spitalul în care a decedat și să ceri autopsia medico-legală.

Modelul de plângere penală îl găsiți mai jos după care urmează cel cu privire la decesele post-vaccin.

PENTRU SUSPICIUNI LEGATE DE TRATAMENT INADECVAT CAUZATOR DE MOARTE ÎN SPITAL

Către: Parchetul de pe lângă Tribunalul ....

Adresa: ....

Telefon: ....

Email: ...

Domnule Procuror – sef,

Subsemnatul ..., CNP: ...., cu domiciliul în ....., telefon: ....., e-mail:În calitate de fiu al lui .... (născut la .....) și decedat în Spitalul .... la data de ...,

În temeiul art. 289 c.p.p. formulez următoarea:

PLÂNGERE PENALĂ

Împotriva Spitalului ..... cu sediul în .....

În fapt, tatăl meu (membrul familiei mele) ... (născut la data de ..., CNP: ...) a fost internat în .... unde a decedat la data de ....

Tatăl meu .... a fost diagnosticat cu Covid-19 și există suspiciuni cu privire la tratamentul administrat și acordarea asistenței medicale în spital, rele și inadecvate tratamente, malpraxis, nefiindu-i respectate drepturile omului și fiindu-i aplicate posibile tratamente inumane, toate acestea conducând în final la decesul acestuia.

În prezent, corpul tatălui meu se află la morga Spitalului .....

În probațiune, solicit să dispuneți, în regim de urgență, efectuarea unei autopsii medico – legale conform dispozițiilor art. 185 C.p.p. pentru a se întocmi un raport de expertiză care să conțină constatările și concluziile prevăzute de art. 185 alin 8 c.p.p.

Dispunerea autopsiei medico-legale în regim de urgență se impune ca urmare a faptului că este necesar să îl înmormântez pe tatăl meu, iar autopsia pentru a se stabili cauza decesului și dacă a fost subiectul unei infracțiuni este necesar a se face înainte de înhumare.

SE MOARE SAU NU DE VACCIN? ADEVĂRUL TREBUIE AFLAT

Totodată, a trecut aproape 1 an de zile de când există și se administrează vaccinurile COVID-19. Sunt numeroase discuții și suspiciuni cu privire la efectele adverse ale vaccinurilor și unele decese cauzate de vaccin. La nivel mondial și european sunt declarate mii de decese ca fiind cauzate de către vaccin.

În România, au fost raportate numeroase decese care au survenit ulterior vaccinării (probabil și mai multe care nu au fost raportate, deoarece cetățenii nu sunt informați că trebuie să raporteze survenirea decesului).

Cu toate că în raportările oficiale se menționează sute de decese care au survenit după administrarea vaccinurilor, ni se comunică regulat și cu siguranță maximă că nu există legătură de cauzalitate între vaccin și deces.

Cum s-a stabilit această lipsă de cauzalitate, în baza a ce dovezi, nu cunoaștem atâta timp cât nu se fac autopsii.

Puțini medici curajoși au vorbit public de efectele adverse ale vaccinurilor. Însă, se dorește închiderea gurii acestora și ridicatul dreptului de liberă practică dacă mai îndrăznesc să spună ceva împotriva vaccinurilor.

Mai nou, Colegiul medicilor din România a zis că aceștia pot să mai vorbească negativ despre vaccin numai pe baza dovezilor științifice. Care dovezi științifice împotriva vaccinurilor, dacă în România nu se face nicio cercetare pentru a se stabili care sunt aceste efecte adverse?

Așa că, dacă vreți să aflăm adevărul cu privire la vaccinurile COVID-19, dacă vreți să aflăm dacă acestea cauzează sau nu decesul unora dintre cetățenii care s-au vaccinat, în clipele grele după decesul unei persoane dragi care era vaccinată, solicitați autopsia medico-legală pentru a se stabili cauza decesului.

Pentru a obține autopsia medico-legală trebuie să formulați o plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul în care se află persoana decedată.

Modelul de plângere penală îl găsiți aici:

PENTRU SUSPICIUNI LEGATE DE VACCIN

Către: Parchetul de pe lângă Tribunalul ....

Adresa: ....

Telefon: ....

Email: ...

Domnule Procuror – sef,

Subsemnatul ..., CNP: ...., cu domiciliul în ....., telefon: ....., e-mail: În calitate de fiu al lui .... (născut la .....) și decedat în Spitalul .... la data de ...,

În temeiul art. 289 c.p.p. formulez următoarea:

PLÂNGERE PENALĂ

Împotriva medicilor si reprezentantilor centrului de vaccinare unde tatalui meu (membrului familiei mele) i s-a administrat vaccinul ..... cu sediul în .....

În fapt, tatăl meu ... (născut la data de ..., CNP: ...) a decedat la data de .... , corpul tatălui meu se află în prezent la morga Spitalului .....

Tatălui meu .... i s-a administrat vaccinul .... prima doza la data de ..., a doua doza la data de ..., și există suspiciuni cu privire la tratamentul administrat și acordarea asistenței medicale în spital, rele și inadecvate tratamente, malpraxis, nefiindu-i respectate drepturile omului și fiindu-i aplicate posibile tratamente inumane, toate acestea conducând în final la decesul acestuia.

În probațiune, solicit să dispuneți, în regim de urgență, efectuarea unei autopsii medico – legale conform dispozițiilor art. 185 C.p.p. pentru a se întocmi un raport de expertiză care să conțină constatările și concluziile prevăzute de art. 185 alin 8 c.p.p.

Dispunerea autopsiei medico-legale în regim de urgență se impune ca urmare a faptului că este necesar să îl înmormântez pe tatăl meu, iar autopsia pentru a se stabili cauza decesului și dacă a fost subiectul unei infracțiuni este necesar a se face înainte de înhumare.

Data

Semnatura