ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mugurel Stancu, un foarte bun prieten al lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), și al lui Cosmin Olăroiu, a murit subit miercuri seară, după ce a suferit un stop cardiac în timp ce juca fotbal, prăbușindu-se pe teren, după cum relevă Evenimentul Zilei și Fanatik.ro. Stancu a murit pe un teren sintetic de mini-fotbal din fosta bază sportivă Voința, deținută de Ciprian Marica și Ilie Năstase. 

Defunctul era un apropiat al mai multor personaje din fotbal, chiar dacă nu a fost cunoscut publicului. El a fost oficial la LPF, acolo unde a ajuns la scurt timp după ce Gino Iorgulescu a câștigat alegerile în anul 2013. Ulterior, a plecat și s-a ocupat de unele afaceri ale lui Iorgulescu. Mugurel Stancu a fost managerul lanțului de restaurante cu specific italienesc Trattoria Il Calcio.care aparține lui Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu.

Unul dintre primii care a reacționat la aflarea cumplitei vești a fost managerul general al vicecampioanei FCSB, Mihai Stoica, acesta postând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Tuturor celor care te-au cunoscut li s-a redus subit rația de bună dispoziție. Dumnezeu să te odihnească în pace fratele meu”, a scris Mihai Stoica, managerul general al FCSB, pe Instagram

Un mesaj emoționanta transmis și jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș, unul dintre prietenii decedatului. 

„Ceremonios si discret in acelasi timp. Lucid si om de incredere cand muncea. Spontan si dulce intre prieteni.

Te scotea din belele in particular. Si te incurca, la masa de restaurant, cu umorul lui. A fost cel mai destept si placut consilier din fotbalul romanesc, iar tacerile si zambetele lui stiau mai mult decat cei pe care ii vedeti la televizor si ii credeti. Un infarct a sfartecat coarda unei viori fara de care filarmonica s-ar fi impotmolit. Era MUGUREL STANCU, vioara care nu numai ca n-a vandut niciodata partitura, ci a respectat-o si a infrumusetat-o mereu. Aici si Dincolo, vei ramane prietenul meu, Mugurele!” a scris Răzvan Ioan Boanchiș pe Facebook.

Acesta și-a continuat gândurile despre „omul care știa tot și tăcea despre toți” într-un articol publicat în Ziarul Național.

„Rămâi în grija lui Dumnezeu, Mugurele! Noi te vom păstra în amintire. Dar chiar te vom păstra, astea nu sunt promisiuni de priveghi. Până când se va duce ultimul dintre noi, până când se vor pulveriza rândurile astea, vei fi aici, Mugurele!”, a conchis ziaristul Răzvan Ioan Boanchiș în articolul scris în memoria regretatului Mugurel Stancu.