ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câteva sute de persoane s-au strâns în fața Ministerului Sănătății, marți seară, pentru a cere demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu (USR), și a șefului DSU, Raed Arafat, potrivit EVZ.ro.

Gafele repetate ale tandemului Voiculescu – Arafat nu mai sunt trecute cu vederea. Oamenii au ieșit, din nou, în stradă. Pe buzele tuturor stă întrebarea – „câți oameni trebuie să mai moară ca Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și șeful DSU, Raed Arafat, să își dea demisia sau să fie demiși?”.

Protestul de marți are loc în contextul tragediei de la spitalul Victor Babeș, unde trei persoane au murit luni în urma unei defecțiuni la sistemul de alimentare cu oxigen a pacienților cu COVID. O anchetă este în desfășurare pentru a stabili cauzele accidentului. Și nu în ultimul rând, evacuarea celor peste 100 de pacienți, în plină noapte, de la spitalul Foișor.