ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 29 ianuarie Dr. Steven Quay, MD, phd., CEO al Atossa Therapeutics, Inc., a publicat o lucrare intitulată „O analiză bayesiană concluzionează dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-cov-2 nu este obținut natural prin zoonoză, ci este produs în laborator”, arată un material Yahoo Finance. Este prima recunoaștere a acestei ipoteze pe o platformă ca Yahoo, transmite Epoch Times.

În ultimele zile ale Administrației Trump, secretarul de stat Mike Pompeo a făcut aceleași afirmații. Luna aceasta ActiveNews a publicat materialul care emitea aceeași concluzie, apărut în NEW YORK Magazine: Virusul SARS-Cov-2 - Ipoteza scurgerii din laborator. Analiză de intelligence comentată de avocatul Peter Costea: COVID-19 MADE IN CHINA.

Pentru un articol în care semnalam un punct de vedere similar al Comunității de informații americane, ActiveNews a fost plasat de brigăzile roșii online pe o listă neagră cu site-uri și personalități, ca profesorul de drept Gheorghe Piperea, care ar promova așa-ziele știri fake. Să nu-l uite și pe profesorul Stevan Quay. Cât și site-ul Yahoo Finance!

Studiul actual, de 193 de pagini, poate fi descărcat de la Zenodo, o arhivă online open source cu scop general operată de CERN, aici: https://zenodo.org/record/4477081#. Un scurt videoclip explicativ despre publicație poate fi găsit în baza materialului nostru sau aici: https://zenodo.org/record/4477212#.

Scopul analizei a fost de a determina originea virusului Wuhan, care mai este cunoscut și sub denumirea numele de SARS-cov-2, care cauzează COVID-19.

Plecând de la premiza inițială că, cu o probabilitate de 98,2%, virusul Wuhan ar fi fost rezultatul unui salt zoonotic (a sărit bariera speciilor de la liliac la om) natural, și doar 1,2% probabilitate să fie o scurgere de laborator, studiul găsește și analizează impactul a douăzeci și șase de fapte și dovezi independente, examinate sistematic.

Concluzia finală la care ajunge lucrarea arată că virusul Wuhan provine, de fapt, din laborator, cu probabilitate de 99,8% și că există doar 0,2% șanse ca el să fi apărut pe cale naturală.

„La fel ca mulți alții, sunt îngrijorat de ceea ce par a fi conflicte de interese semnificative între membrii echipei OMS și oamenii de știință și medicii din China și cât de mult acest lucru va împiedica o examinare imparțială a originii SARS-cov-2”, a spus Dr. Quay.

Citiți și Departamentul de Stat: Cercetătorii de la Institutul din Wuhan aveau simptome COVID 19 în toamna lui 2019

„Analizând doar dovezi științifice accesibile publicului despre SARS-cov-2 și folosind estimări extrem de conservatoare în analiza mea, concluzionez, totuși, că este dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-cov-2 a scăpat din laborator. Dovezile adiționale a ceea ce par să fie secvențe genetice ale vaccinului adenovirus la specimene [prelevate n.r.] de la cinci pacienți, luate în decembrie 2019 și secvențiate de Institutul de Virologie din Wuhan necesită o explicație. Puteți vedea acest tip de date într-un studiu de provocare de vaccin, de exemplu. Sper că echipa OMS poate obține răspunsuri la aceste întrebări.”

Pentru a ajuta la găsirea adevărului și pentru a obține părerea terților cu privire la metodologiile utilizate și concluziile la care s-a ajuns în această lucrare, o copie draft a analizei a fost trimisă la douăzeci și șase de oameni de știință din întreaga lume, inclusiv anchetatorilor OMS aflați în prezent la Wuhan, Institutului de Virologie Wuhan, precum și altor virologi proeminenți.

Despre Steven Quay, MD, Ph.D.

Dr. Steven Quay a publicat peste 360 de contribuții medicale și a fost citat de peste 10.000 de ori, plasându-l în topul 1% al oamenilor de știință din întreaga lume. Deține 87 de brevete SUA și a inventat șapte produse farmaceutice aprobate de FDA care au ajutat peste 80 de milioane de oameni.

Citiți Covid 19, o modificare genetică artificială a virusului HIV? Ipoteza lansată de Luc Montagnier, laureat al Nobelului pentru medicină: „SARS-cov-2, este un produs sintetic, eliberat accidental dintr-un laborator din Wuhan”

O echipă a redacției Epoch Times New York a realizat la începutul anului 2020 un documentar despre originea virusului Wuhan, care ajungea la aceleași concluzii, disponibil AICI.

Filmul a fost cenzurat de platformele social media în ciuda mai multor luări de poziție similare ale unor pesonalități din lumea medicinei sau a serviciilor de informații.

Vedeți și DOCUMENTARE COVID la ACTIVENEWS

VIDEO cu demonstrația profesorului Steven Quai: