ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Studiile clinice efectuate de gigantul farmaceutic Pfizer au fost prea scurte pentru a determina riscurile de miocardită pe termen lung la copiii care sunt vaccinați anticovid, a recunoscut chiar compania în documentele prezentate la FDA, relatează site-ul american Info Wars.
 Imagine
Informația apare la pagina 11 a unei informări a comitetului consultativ al FDA de la sfârșitul lunii trecute, în care Pfizer admite chiar că dimensiunea eșantionului de voluntari ai studiilor clinice a fost, de asemenea, prea mică pentru a detecta riscurile de miocardită la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.
 

"Numărul de participanți la actualul program de dezvoltare clinică este prea mic pentru a detecta orice riscuri potențiale de miocardită asociate cu vaccinarea", afirmă Pfizer în concluziile sale generale privind raportul risc-beneficiu.

"Siguranța pe termen lung a vaccinului COVID-19 la participanții cu vârsta cuprinsă între 5 și <12 ani va fi studiată în cadrul a 5 studii de siguranță post-autorizare, inclusiv un studiu de urmărire de 5 ani pentru a evalua sechelele pe termen lung ale miocarditei/pericarditei post-vaccinare".
 
DOCUMENTUL:

Vaccines and Related Biolog... by adan_infowars