ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ksenija Vučić (Xenia Vucici), cunoscută jurnalistă la Belgrad și prima soție a președintelui Serbiei, Alexandar Vučić, a murit subit, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, scrie portalul sârb B92, citat de 3Rmedia. Vucici a fost jurnalistă timp de 30 de ani, în ultimii ani fiind moderatoare la celebra televiziune sârbească TV Pink, bombardată de avioanele NATO în 1999 fără a întrerupe însă transmisia.

Informația privind decesul a fost confirmată chiar de către Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić. „Ksenia Vučić a murit subit la vârsa de 56 de ani, mama copiilor noștri, Danilo și Milița și prima mea soție”, a scris președintele pe Instagram, după cum amintesc și sursele citate.

 

Astăzi, președintele Adunării Naționale Ivica Dačić și-a exprimat condoleanțe președintelui Serbiei Aleksandar Vučić și copiilor săi, Danilo și Milica, cu ocazia morții fostei soții a președintelui Serbiei, Ksenija Vučić, transmite Pink TV.

Dacic a spus că nu i-a venit să creadă când a auzit aseară că Ksenija a murit și că a crezut că este o altă știre falsă, după cum a afirmat el, într-o mare de dezinformare.

 

Ksenija Vučić era triplu vaccinată, cu serul chinezesc, Sinopharm. Ea însăși a recunoscut statutul vaccinal, pe 15 ianuarie.

Cu acea ocazie, ea a scris pe contul ei de Twitter (mai jos) că tenismanul Novak Djokovici, pe-atunci prins în scandalul expulzării din Australia, ar fi pățit același lucru chiar dacă era vaccinat cu serul chinezesc sau cel rusesc, amintește 3r.

 

„Să ne punem degetul pe frunte și (dacă putem) să răspundem sincer – ce s-ar fi întâmplat cu Novak Djokovici în Australia, dacă era triplu vaccinat cu Sinofarm (cazul meu…) sau 3 vaccinuri Sputnik?”

Înmormântarea are loc mâine la Noul Cimitir din Belgrad, la ora 13.00, mai informează Pink TV.