ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Avertizez toate mamele că fiica mea este pe moarte din cauza vaccinului Pfizer. La 13 ani, o fată frumoasă și plină de viață,  moare din cauza acestui vaccin. Nu doresc nici unei mame suferința prin care trec eu. Uitați-vă bine la aceste fotografii și vedeți ce i-a făcut acest vaccin fetei mele”, a scris Alice Romano, mama fetei vătămate de vaccin zilele trecute. Între timp au apărut noi informații despre soarta tragică a tinerei adolescente.
 
ACTUALIZARE: Vanessa, fetița din imagini, din Araranguá, un oraș aflat în sudul statului Santa Caterina din Brazilia, a decedat, potrivit unei postări de pe pagina mamei. Ea a suferit un Accident Vascular Cerebral Ischemic, după injectarea cu Pfizer, conform presei locale.
 
 
 
Tot astăzi a fost anunțată moartea unui fotomodel vaccinat în vârstă de 18 ani din São Paulo, Brazilia, care a murit la scurt timp după ce a făcut cheaguri de sânge.
 
În urmă cu o săptămână prezentatorul de televiziune brazilian Rafael Silva a suferit un stop cardiac în timpul unei emisiuni în direct, la o săptămână după ce a primit vaccinul de rapel COVID-19.
 
Vanessa Martins Figueiredo a primit prima injecție pe 9 noiembrie și a dezvoltat paralizia Bell cinci zile mai târziu. Adolescenta din orașul Araranguá a suferit o paralizie facială și slăbiciune pe o parte a feței la doar cinci zile după administrarea injecției Pfizer și a fost diagnosticată cu paralizie Bell. Ea a urmat un tratament cu medicamente cu corticosteroizi (un antiinflamator) pentru afecțiunea sa, transmite și publicația specializată The Covid Blog.

Cu toate acestea, starea ei de sănătate s-a înrăutățit pe parcursul săptămânilor și a fost spitalizată pe 29 decembrie cu probleme respiratorii. Copila de 13 ani a fost apoi intubată și transferată la Spitalul de Copii Joana de Gusmão din Florianópolis pe 2 ianuarie.

Vanessa a decedat opt zile mai târziu, luni, 10 ianuarie.

Mama ei, Alice Romano, a declarat pentru Revista Oeste:

"Au încercat totul toată noaptea, dar dimineața, starea ei s-a înrăutățit. Apoi m-au chemat în salon și mi-au spus că nu se mai putea face nimic, deoarece se ajunsese într-o parte importantă a creierului ei. La ora 10:15 dimineața, fiica mea a decedat."
 
Alice a postat pe Facebook despre decesul fiicei sale și a publicat o declarație în care a spus că fetița ei de 13 ani nu avea probleme de sănătate preexistente și că a murit în urma vaccinului.

Direcția de Supraveghere Epidemiologică din Santa Catarina a informat într-o notă că a fost lansată o anchetă pentru a afla dacă există o relație de cauzalitate între moartea fetiței și administrarea vaccinului Pfizer.

"Decesul fetiței [Vanessa Martins Figueiredo] a fost notificat de municipalitate ca un posibil 'Eveniment advers post-vaccinare' (AEPV), asociat cu aplicarea vaccinului Pfizer.

Având în vedere că notificarea oricărui AEPV trebuie să aibă loc într-o perioadă de până la 30 de zile de la primirea vaccinului, este necesar să se evalueze cu atenție această informație, deoarece decesul poate fi asociat cu alte cauze și nu neapărat cu vaccinul."

Cu toate acestea, Alice rămâne convinsă că fiica ei a murit ca urmare a vaccinului Pfizer, după cum a precizat pe Facebook:

    "Fiica mea tocmai a murit din cauza vaccinului Pfizer!"


Moartea tragică a Vanessei vine la doar câteva luni după ce Weverton Silva, un băiat brazilian în vârstă de 13 ani, a murit în urma unui stop cardiac subit, la șase săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer COVID-19.
 
FOTOGRAFII - AVERTISMENT publicate de mama fetiței de 13 ani: