ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititorii ActiveNews întreabă dacă la Târgurile de Crăciun organizate ca momeli pentru vaccinare sau ca țarcuri exclusiviste pentru cei testați sau vaccinați de Covid mai au loc și bolnavii de cancer care vor să mai aibă un moment memorabil alături de copiii loc, în ciuda condiției vaccinării. De când au devenit acceptabile restricțiile în aer liber, o altă întrebare pertinentă.

„Am o întrebare, pe care VĂ ROG să o puneți la conferințele de presă ale lui Arafat, Gheorghiță, Tătaru etc.: vi se pare normal să puneți restricții de acces în magazine sau, de exemplu, la Târgul de Crăciun de la Sibiu în aer liber, iar în autobuze să circule vaccinați/nevaccinați peste limita admisă. Vă invit la Sibiu dimineața sau după-masa să vedeți ce înghesuială este în autobuzele cu care pleacă/vin oamenii de la lucru. Cu majoritatea celor care am vorbit vaccinați/nevaccinați și care au făcut forme...presupun că au luat virusul din mijloacele de transport în comun. Cum este posibil ca în târgurille de Crăciun, care sunt în aer liber, să nu se permită accesul tuturor oamenilor?!? V-ați gândit că poate sunt oameni cu cancer care au copii mici și vor să îi ducă în astfel de locuri?!?”, se întreabă un cititor ActiveNews.